bana bırdaha oyle bır mesaj atarsan gercekten cok ama cok kotu yaparım senı yanına bırakmam o attıgın mesajları anladınmı?!
bana bırdaha oyle bır mesaj atarsan gercekten cok ama cok kotu yaparım senı yanına bırakmam o attıgın mesajları anladınmı?!
ne oluyor kuzum ya:26:
Ne oluyo toli
Yalnız şöyle bir şey var.bana bırdaha oyle bır mesaj atarsan gercekten cok ama cok kotu yaparım senı yanına bırakmam o attıgın mesajları anladınmı?!
4 numaranın kaşı gözü dudağı ayrı güzel ama gerisi yarışma için asla. o da (4 numara) melez galiba.Tam Türk değil.Olsa şaşardım malesef Türk kızları çok güzel değil.Değiliz yani.Burun yönünden hepimiz bir şanssısız en başta.
Yalnız şöyle bir şey var.
Senin bana attığında bol bol hakaret var. Olası bir davada kaybeden sen olursun. Mesajın saklandı.
Tolin sakin kuzum.bıt pazarındakı üslubuna rep verdım dıye ozelden yazmadıgını bırakmamıs bana ne kadar hadsız ınsanlar var ya butun sınırım tepemem cıktı yemın edıyorum elım ayagım boşaldı
Tolin sakin kuzum.
türk kızları guzel, ama yarısmaya katılmak için ıstenılen ölçüde boy yok4 numaranın kaşı gözü dudağı ayrı güzel ama gerisi yarışma için asla. o da (4 numara) melez galiba.Tam Türk değil.Olsa şaşardım malesef Türk kızları çok güzel değil.Değiliz yani.Burun yönünden hepimiz bir şanssısız en başta.
ne oluyor kuzum ya:26:
albı bıt pazarındakı kıza bunlar ne cırkın seyler yazmıs ya boyle yazılabılırmı allah askına begenmedım demek baska cırkın demek baska ve ben rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne baska bıseylıgım insanda bıraz uslup bıraz ar olur ya!
Bit pazarındaki ürünleri beğenmedim. Bu arkadaş sürekli eksiliyor. Ne eksiliyorsun dedim. Sinirlendim. O da bana ağır hakaretler yazmış. Print screen aldım inanmayan olabilir, pcye geçince atarım. Tolin fikirlere açık ol. Özür dilemezsen kaybeden sen olacaksın.
Bit pazarındaki ürünleri beğenmedim. Bu arkadaş sürekli eksiliyor. Ne eksiliyorsun dedim. Sinirlendim. O da bana ağır hakaretler yazmış. Print screen aldım inanmayan olabilir, pcye geçince atarım. Tolin fikirlere açık ol. Özür dilemezsen kaybeden sen olacaksın.
albı bıt pazarındakı kıza bunlar ne cırkın seyler yazmıs ya boyle yazılabılırmı allah askına begenmedım demek baska cırkın demek baska ve ben rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne baska bıseylıgım insanda bıraz uslup bıraz ar olur ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?