Miss Turkey finalistleri açıklandı

Ben dilek'i pek beğenmedim. gerçi okurlarsa çok üzülürler ya şimdi onların psikoloji çok hassatır. ama görüntü yarışması ise görüntüyü eleştirebilirz, alınmaca yok. tabi boy pos fizik su götürmez derecede güzel kızlar, göğüs pek yok gerçi hiçbirinde ama fizikleri taşş

Son düzenleme:
oha
çok çirkin bunların hepsı.. ( çirkin derken, güzellik yarısmasına göre çirkin ) en guzelı yıne, 4. olan valla

Yalniz bu adaylara bakinca bir söz baya baya yalan oldu.
Yarismaya katilanlarin cogunlugu Izmir li ama " Izmirin kizlari güzel olur" sözünü tamamen masal yapti bu resimler...

Hatta en cirkinleri Izmir li ya....

Son düzenleme:
güzel olanlar var bence ya, gerçi güzellik yarışmalarınıda saçma buluyorum o ayrı konu

kendini bi juriye sunup bak ben daha güzelim demek... ne bileğim aşağılayıcı bence, neden bu şekilcilik?

sanırım sonrasında ki reklam dizi anlaşmaları falan yüzünden

Yalniz bu adaylara bakinca bir söz baya baya yalan oldu.
Yarismaya katilanlarin cogunlugu Izmir li ama " Izmirin kizlari güzel olur" sözünü tamamen masal yapti bu resimler...

Hatta en cirkinleri Izmir li ya....

Hele bitanesi var kapkara izmirli ve zenci gibim o ne la ama şu photoshop u yapana resmen küfür edesim geldi ben yapsam daha doğal olurdu ya

4, 9, 17, 18, 23 yarışır derim

gerçi benim tahmin etmediklerim kazanır genelde

Görseler ne fayda gerçekleri biz görüyoruz yazık la bunlara nasıl çikin olduklarının farkında diller

ya aslında kendince güzellerdir elbette ama sokaga cıksan ne kızlar bulunur
zaten 1.ler bile cok abartılı güzel olmadı hiç bence

Son düzenleme:
bence yarısmayı Kevser demir kazanır duruşu falan da uygun ama güzellik olarak abartılı değil

genelde o tipler kazanıyor çünkü.

4 ve 5 al
gerısını at guzellık yarısmasının adı bu olmamalı
çünkü öncelık olarak boya ve fızıge bakıyorlar
ama adı: guzellık yarısması oluyor
ne saçma çoğunun da belı kalın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…