• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss Turkey finalistleri açıklandı

..................Yanlış link.

Son düzenleme:
ben direk siteye girip bakayım, yoruyorum sizi. ne üşengecim dimiii. bakıp yorum yazayım...

ayyy yok güzel biri, bizim sitede bir kk yani daha güzel kızlar var. gerçi survivore katılan sahra da miss turkeyde derecemi almış ne, ona göre düşün artık

fotograflarda çok oynama var yanlız, bu kadar photoshop olmamalıydı

Son düzenleme:
Okul yıllığındaki talihsiz pozlar vardırya sanırım bu kızlarda öyle bir talihsizliğe kurban gitmişler

fotograflarda çok oynama var yanlız, bu kadar photoshop olmamalıydı

bu oynanmış haliyse, oynanmamışı nasıl acaba.. ben birtek Amine Gülşe ve Hilal Yabuzu beğendim. amina bayya güzelmiş ama, Hilal de biraz büyük duruyor ama güzel yanii

Son düzenleme:
Allahım sana geliyorum benmi katılsam ne :60: bukadar çirkini nerden bulmuşlar ayrıca bu nasıl photoshop tur yuhh tenleri bildiğin kalıp şeklinde fondötenli gibi :53:

Allahım sana geliyorum benmi katılsam ne :60: bukadar çirkini nerden bulmuşlar ayrıca bu nasıl photoshop tur yuhh tenleri bildiğin kalıp şeklinde fondötenli gibi :53:

bibi biz katılalım hakaten, ben geçtim vücudu yüzde iş yok.( iş yok derken güzellik yarışmasına katılacak kadar , o anlamda yorum yapıyorum, yoksa bende hiç iş yok,)
Millette ne öz güven var

Son düzenleme:
Miss Turkey son bir kaç senedir böyle. Boy 1.75 in üstündeyse bir de inceciksen tamam kesin finalistsin. Saçma bir yarışma zaten, insanların kendi başarısı olmayan şeylerle yarışmaya katılmasını hiç anlamam.

ilaydayla hilal idare eder:ssz:

bibi biz katılalım hakaten, ben geçtim vücudu yüzde iş yok.( yarılmaya katılacak kadar )
Millette ne öz güven var

o sizi begenmedikleriniz kendini nasıl bulutların üstünde görüyor biliyor musunuz :52:

Back