Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

claw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
159
1
96
İstanbul
ben çok beğenmedim ama miss turkey 1.si:)
ebru-sam.jpg

0000014201.jpg

Ebru-Sam.jpg

1013-ebru-150x198.jpg

ebru_sam_2.gif

çıta epey düşmüş....
nerde hande subaşılar, yüksel aklar, azra akınlar, aydan şenerler....

şimdiye kadar güzel seçilenlerin çoğu fazlada güzel değildi sanki Türkiyede güzel kız yok bitane güzel çıkaramadılar şu yarışmalardan ama sadece güzelliğe bakmıyolar eğitime boya dile vs vs vs ondan kaynaklanıyo olabilir

almanyada yaşıyomuş 19 yaşında lise 2 ögrencisiymiş türkçe almanca zaten biliyo bide ingilizcesi var diye biliyorum

şu tür yarışmalardaki güzellik kriterlerini oldum olası anlamamışımdır :umursamaz:

sadece fizikseL görünüşe bakıLmıyo biLdiğim kadarıyLa... genel kültür, bildiği diller, diksiyon, kıyafeti taşıması fln... hatta kamp döneminde diğer adayLarLa iLişkisini biLe dikkate aLıyoLarmış puanLamada... gerçktn kızın öLe bi güzeLLiği yok yaa...

bunlar soradan guzellesıyorlar canlarım :) .. yarısma sırasında bı acayıp oluyorlar

bi dergide görmüştüm güzel gelmişti ama şu an hiç güzel gelmedi bu ya ben bile daha güzelim :1closedeyes:

zaten bu tür yarışmalarda en beğenmediğim, en çirkin duran hep 1. olur. anlayabilmiş değilim seçerken dikkat edilen kriterleri... azra akın haricinde öyle aman aman çok güzelmiş dediğim hiç olmadı..

3-4 senedir böyle tipler seçiliyor daha güzelleri varken

Fiziği de ,yüzü de güzel.Geçen gün bir programda gördüm çok da sempatikti.zemuszemus
Uzun,ince,zayıf,yüz hatları da düzgün.Daha ne olsun ?
Daha güzelim,diyenleri merak ettim doğrusu.kaydirigubbakcemile3

allahıma ben daha güzelim...
Bu güzellik yarışmalarında bence sadece dış görünüşe bakmalılar...

Back