• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miss night ın çeyizleri :)))

teşekkür ederim canım darısı başına :) bende bakıyodum hep açmak nasip oldu sonunda :))

Ben ıvır zıvır bile akıyorum bırakta evlendikten sonra kocanla alırsın diyolar ama gördümmü alıyorum elimde değil:52:
Tupperware canım soyacağım mağzası varmı bilmiyorum ama ben katalogla satılıyo diye biliyorum avon tarzı :)

hımm anladım canım sağol cevabın için daha neleer neleer alırsınız beraber onlarda bakşa keyifli oluyo:34:allah içinize sindirsin inşallah mutlu olursunuz

Rabbim güzel günlerde huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. hepsi çok güzellerr.. :nazar::nazar:

güle güle kullan canm aldıklarını düğün ne zaman kısmetse?? sende tupper larla doldurmuşsun bu aralar bende alıyorum tupper arkadaş tavsiyesiyle umarım pişman olmam o kadar para verip de:51:

eylül 2012de inşallah :) ben fazla para vermedim çoğu teyzemden hediye :51: ben pişman olcağımı düşünmüyorum plastik sağlıklı değil. çok takıntılıyım bu konuda :68: bunlar plastik değil bildiğim kadarıyla :)

yeni tupperware larım

sadece tereyağlık
1840n.jpg

silikon kek kalıplarım
1841k.jpg

1843n.jpg

şeker kaplar
18442.jpg

Back
X