Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SCHLANSU
provalar başladı mı umarım herşey yolundadırr?
hazır model mi beğendin yoksa tarife göre mi dikilicek? hazır modelse çok sürpriz olmaz ya onlar tarifi beceremiyolarilk provam oldu, 15 gün sonra gidicem dantel seçeceğim ..içim rahat değil hala,sanırım sonucu görünceye kadar da rahat etmeyecek
dantelleri dandik geldi ama anlamadıgım için çok da yorum yapamıyacagım
işte bu da benim gelinliğim. bu denediğim hazır model resimde tabiki bana çok büyük geldi biraz kaba duruyor.. kendi ölçülerime göre ve kırık beyaz tonunda dikilecek,denediğim kremdi..Eki Görüntüle 385699 Eki Görüntüle 385699
hayırlı olsun güzel bir gelinlik...ilk provana gittin mi acaba??
Mutluluklar dilerim. :)
Hayalinde ki gibi bir gelin olursun insaAllah.
Benim konumda bana verdigin destek icinde ayrica tekrar cok tesekkür ederim.
Mobilyalarinida cok begendim. Yemek odasi ve Yatak odasi ayrieten cok güzel.
Acik renkleri seviyorum mobilyalarda.
Allahim bir ömür mutlu eylesin sizi insaallah.
10 mayısta canım ilk prova. neden sordun?
bende miss defneden aldım gelinliğimi...hatta 20 ocakta verdim siparişimi...ilk provam 16 nisandı...siparişini verdiğim gelinlikle bana gösterilen gelinliğin bir tek uyan tarafı yoktu...tutan sadece vücut ölçülerime uygun dikilmesiydi...yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam...ilk önce stilistimiz yorumunu katmış dediler sonrada bir yanlışlık olmuş deyip özür dilediler...tüm bunlar ankara şubesinde oluyo...huzursuz oldum mağazadan çıkar çıkmaz merkez şube olan izmiri aradım...onlarda bir hata olduğunu söylediler ve ikinci provanın 25-26 nisanda olucağını söylediler...neyse gelinlik provası rötarlı olarak 30 mayısa verildi ve ben ikinci bir şokla daha karşılaştım...bu sefer de sadece danteli düzeltmişler etek kısmı ise tamamen yanlıştı...nasıl gerildiğimi anlatamam...şimdiki prova tarihim 10 mayıs...bu sefer de olmazsa miss defneyi birbirine katıcam sanırım..düğün tarihim 26 mayıs ve hala ortada gelinlik yok!nasıl gerildiğimi anlatamam...firmaya karşı bir önyargı oluştu bende...sen bir olumsuzluk yaşadın mı diye merak ettim o yüzden sormuştum=/
ben izmirliyim ve çok tanıdığım miss defneden aldı böyle bi sorunu ilk defa duyuyorum. gerçekten çok kötü olmuş bu ankara şubesinin salaklığı mı yoksa merkezden bi problem mi var bilemem ama haksızlar sonuçta senin beğendiğin gelinliği kafalarına göre değiştiremezler. sana verdikleri kartta modelin numarası yazar. elinde belge var bu modelle alakasız bişey verdiğiniz için tüketici haklarına şikayet edicem sizi de bak 1 günde nasıl hallediyolar. gerçekten senin şanssızlığın olmuş hiç duymamıştım böyle bi şikayet umarım benim de başıma gelmez ve umarım sen de gittiğinde sorun halledilmiş olur.
:) canım konunun başında yzmıştım zaten bu gelinlik numune ve bana çoook büyük. bedenime göre aynısından dikiliyor hatta bugün provam vardıçok güzel bi gelınlık ama bel kısmında sorun var galıba potlu durmus gıbı eteklerıde bıraz elden gecırılmek ıstenıyor galıba