• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri miss Defneden aldığım gelinliğim

tatlım senın gelınlıgınde cok guzel gormustum ben bu modelı.. buda cok guzel ama bende guzel durmadı bu modeller.. vucut yapısıyla ılglı sende cok guzel durmus...:) mutlu mutlu gıymek nasıp etsın allahım..

ilk provam oldu, 15 gün sonra gidicem dantel seçeceğim ..içim rahat değil hala,sanırım sonucu görünceye kadar da rahat etmeyecek
dantelleri dandik geldi ama anlamadıgım için çok da yorum yapamıyacagım:(
hazır model mi beğendin yoksa tarife göre mi dikilicek? hazır modelse çok sürpriz olmaz ya onlar tarifi beceremiyolar

direk fotoğraf verdim..kalıbı - gün sonra deneyeceğim..
isteklerimi net bir şekilde anlattım ve istediğim gibi olmaz ise para ödemiyeceğimi bildirdim..sanırım biraz daha dikkat eder diye düşünüyorum
kötü olmasın da bi yeri istemedigim gibi olsun..çok yoruldum ben bunu düşünmekten
1 gece için, hayallerimizi parayla satın almaya çalışıp bir de dertleniyoruz:(

gelinliğini kaça alıyorsun canım? yada miss defne de ne kadardan başlıyor gelinlikler? bende bakmaya başlayacağım gelinliklere de

Mutluluklar dilerim. :)
Hayalinde ki gibi bir gelin olursun insaAllah.
Benim konumda bana verdigin destek icinde ayrica tekrar cok tesekkür ederim.
Mobilyalarinida cok begendim. Yemek odasi ve Yatak odasi ayrieten cok güzel.
Acik renkleri seviyorum mobilyalarda.
Allahim bir ömür mutlu eylesin sizi insaallah.

Mutluluklar dilerim. :)
Hayalinde ki gibi bir gelin olursun insaAllah.
Benim konumda bana verdigin destek icinde ayrica tekrar cok tesekkür ederim.
Mobilyalarinida cok begendim. Yemek odasi ve Yatak odasi ayrieten cok güzel.
Acik renkleri seviyorum mobilyalarda.
Allahim bir ömür mutlu eylesin sizi insaallah.

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için sana da mutluluklar :)

10 mayısta canım ilk prova. neden sordun?

bende miss defneden aldım gelinliğimi...hatta 20 ocakta verdim siparişimi...ilk provam 16 nisandı...siparişini verdiğim gelinlikle bana gösterilen gelinliğin bir tek uyan tarafı yoktu...tutan sadece vücut ölçülerime uygun dikilmesiydi...yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam...ilk önce stilistimiz yorumunu katmış dediler sonrada bir yanlışlık olmuş deyip özür dilediler...tüm bunlar ankara şubesinde oluyo...huzursuz oldum mağazadan çıkar çıkmaz merkez şube olan izmiri aradım...onlarda bir hata olduğunu söylediler ve ikinci provanın 25-26 nisanda olucağını söylediler...neyse gelinlik provası rötarlı olarak 30 mayısa verildi ve ben ikinci bir şokla daha karşılaştım...bu sefer de sadece danteli düzeltmişler etek kısmı ise tamamen yanlıştı...nasıl gerildiğimi anlatamam...şimdiki prova tarihim 10 mayıs...bu sefer de olmazsa miss defneyi birbirine katıcam sanırım..düğün tarihim 26 mayıs ve hala ortada gelinlik yok!nasıl gerildiğimi anlatamam...firmaya karşı bir önyargı oluştu bende...sen bir olumsuzluk yaşadın mı diye merak ettim o yüzden sormuştum=/

bende miss defneden aldım gelinliğimi...hatta 20 ocakta verdim siparişimi...ilk provam 16 nisandı...siparişini verdiğim gelinlikle bana gösterilen gelinliğin bir tek uyan tarafı yoktu...tutan sadece vücut ölçülerime uygun dikilmesiydi...yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam...ilk önce stilistimiz yorumunu katmış dediler sonrada bir yanlışlık olmuş deyip özür dilediler...tüm bunlar ankara şubesinde oluyo...huzursuz oldum mağazadan çıkar çıkmaz merkez şube olan izmiri aradım...onlarda bir hata olduğunu söylediler ve ikinci provanın 25-26 nisanda olucağını söylediler...neyse gelinlik provası rötarlı olarak 30 mayısa verildi ve ben ikinci bir şokla daha karşılaştım...bu sefer de sadece danteli düzeltmişler etek kısmı ise tamamen yanlıştı...nasıl gerildiğimi anlatamam...şimdiki prova tarihim 10 mayıs...bu sefer de olmazsa miss defneyi birbirine katıcam sanırım..düğün tarihim 26 mayıs ve hala ortada gelinlik yok!nasıl gerildiğimi anlatamam...firmaya karşı bir önyargı oluştu bende...sen bir olumsuzluk yaşadın mı diye merak ettim o yüzden sormuştum=/

ben izmirliyim ve çok tanıdığım miss defneden aldı böyle bi sorunu ilk defa duyuyorum. gerçekten çok kötü olmuş bu ankara şubesinin salaklığı mı yoksa merkezden bi problem mi var bilemem ama haksızlar sonuçta senin beğendiğin gelinliği kafalarına göre değiştiremezler. sana verdikleri kartta modelin numarası yazar. elinde belge var bu modelle alakasız bişey verdiğiniz için tüketici haklarına şikayet edicem sizi de bak 1 günde nasıl hallediyolar. gerçekten senin şanssızlığın olmuş hiç duymamıştım böyle bi şikayet umarım benim de başıma gelmez ve umarım sen de gittiğinde sorun halledilmiş olur.

ben izmirliyim ve çok tanıdığım miss defneden aldı böyle bi sorunu ilk defa duyuyorum. gerçekten çok kötü olmuş bu ankara şubesinin salaklığı mı yoksa merkezden bi problem mi var bilemem ama haksızlar sonuçta senin beğendiğin gelinliği kafalarına göre değiştiremezler. sana verdikleri kartta modelin numarası yazar. elinde belge var bu modelle alakasız bişey verdiğiniz için tüketici haklarına şikayet edicem sizi de bak 1 günde nasıl hallediyolar. gerçekten senin şanssızlığın olmuş hiç duymamıştım böyle bi şikayet umarım benim de başıma gelmez ve umarım sen de gittiğinde sorun halledilmiş olur.

ben izmirli değilim ama üniversiteyi izmirde okudum..izmirden biliyodum firmayı..bir çok arkadaşımda ordan aldı gelinliğini ve memnun kaldılar...düğünümde izmirde olucak...gelinliğin oraya ulaşmasının kolaylığı açısından da miss defneye güvenerek başka hiçbir gelinlikçiye gitmeden direk miss defneye gittim ama başıma gelmeyen kalmadı=/ 10 mayısı bekliorum bakalım...o günde bir sorun olursa büyür zaten bu olay...sende bir sorun olmaz büyük ihtimalle,benim şanssızlığım oldu sanırım=(((

Son düzenleme:
çok güzel bi gelınlık ama bel kısmında sorun var galıba potlu durmus gıbı eteklerıde bıraz elden gecırılmek ıstenıyor galıba

çok güzel bi gelınlık ama bel kısmında sorun var galıba potlu durmus gıbı eteklerıde bıraz elden gecırılmek ıstenıyor galıba
:) canım konunun başında yzmıştım zaten bu gelinlik numune ve bana çoook büyük. bedenime göre aynısından dikiliyor hatta bugün provam vardı

düğünüm oldu bileeeeeee

Eklentiler

• $295326_10151025812964281_1733146438_n.jpg
    $295326_10151025812964281_1733146438_n.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 134
  • $306685_10151010063374719_573754616_n.jpg
    $306685_10151010063374719_573754616_n.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 132
Back