Gelinlik Modelleri miss Defneden aldığım gelinliğim

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
işte bu da benim gelinliğim. bu denediğim hazır model resimde tabiki bana çok büyük geldi biraz kaba duruyor.. kendi ölçülerime göre ve kırık beyaz tonunda dikilecek,denediğim kremdi..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Üstünüze göre dikilince güzel duracak gibi. Yalnız bir platform üstünde filan mı çekildi fotoğraf çünkü etek bitimi biraz garip duruyor, herhalde sizinkinde öyle olmaz...

evet evet platform üzerinde ben biraz geri gitmişim,öne katlanmış gibi duruyor değil mi* :). çok uzun geldi zaten böyle olmıycak tabi,bir de askı sadece ince bir güpür ama benim çamaşır askım da çıkmış resimde kötü duruyor. provalardan sonra bitmiş halini yüklerim yine.

büyük olduğu halde çok güzel durmuş bide sana göre dikildiği zaman çok çok güzel olucak mutluluklar dilerim

gelinliğin çok hoşmuş..güle güle bol eglenceli bir şekilde giy cnm:)
kaça aldın?,2500 tlden aşagı yok falan demişti orda çalışanlardan biri..böyle giderse provamı bile hala yapmayan nermin on dan kaporayı geri alacagım ve bu dar zamnımda yeni yer arayacagım((

canım hatırlarsan nermin ondaki kadının arkadaşıma da aynı şekilde ilgisiz ve kendi bildiğince davrandığını yazmıştım senin konunda. istersen iptal et ama ordaki gelinliği de çok beğendiysen iptal ettirme biraz baskı yap ilgilenirler. belki de kendilerine güveniyolardır nasıl olsa hallederiz diye sen canını sıkma.
ben de miss defne çok pahalıdır diye öylesine girmiştim ama nasip oldu. bütçemi aşıyo dersen farklı alternatifler sunuyolar mesela ben etek ucundaki kocaman dantelden vazgeçtim fiyat çok çok düştü. yardımcı oluyolar öyle kibirli değiller.

gelinliği iptal ettirmek biraz zor olsa gerek bu dönemde öyle şeylere şahit oldum ki, satıcılar satarken melek, bi sorun çıktığında şeytan oluyorlar.. :/

Son düzenleme:
kararsızlıktan ölücem
zaman daralıyor ve bir sürü şey varken ilgilenecek ben hala nermin on mu omu bu mu diyorum..ksk da peri gibi varmış,fiyatı da pahalı değilmiş ve işçiliğinden herkes memnunmuş..

tales arkadaşın işçiliği begendi mi,kalitesi falan?

ben simge den aldım gelinliğimi ( hazırdı dikim değildi ) gayet memnun kaldım ilgiden de, gelinlikten de.. bi orayla görüş istersen.. fiyat aralığı ne düşünüyosun ?

evet işçilik konusunda sıkıntı yoktu güzeldi gelinlik, ama tasarımı onun hayal ettiği gibi değildi. yakasını başka türlü istemiş,öyle olmaz demiş. duvağını uzun istemiş kısa vermiş falançok karışmış yani bildiğini okumuş gıcık etmiş biraz.
peri gibi dediğin yeri duydum ben ama pahalı diye duydum yani ksk sosyetesi alıyomuş ordan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…