Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinliğin çok hoşmuş..güle güle bol eglenceli bir şekilde giy cnm:)
kaça aldın?,2500 tlden aşagı yok falan demişti orda çalışanlardan biri..böyle giderse provamı bile hala yapmayan nermin on dan kaporayı geri alacagım ve bu dar zamnımda yeni yer arayacagım((
kararsızlıktan ölücem
zaman daralıyor ve bir sürü şey varken ilgilenecek ben hala nermin on mu omu bu mu diyorum..ksk da peri gibi varmış,fiyatı da pahalı değilmiş ve işçiliğinden herkes memnunmuş..
tales arkadaşın işçiliği begendi mi,kalitesi falan?
bende çok beğendim maşallah
evet işçilik konusunda sıkıntı yoktu güzeldi gelinlik, ama tasarımı onun hayal ettiği gibi değildi. yakasını başka türlü istemiş,öyle olmaz demiş. duvağını uzun istemiş kısa vermiş falançok karışmış yani bildiğini okumuş gıcık etmiş biraz.kararsızlıktan ölücem
zaman daralıyor ve bir sürü şey varken ilgilenecek ben hala nermin on mu omu bu mu diyorum..ksk da peri gibi varmış,fiyatı da pahalı değilmiş ve işçiliğinden herkes memnunmuş..
tales arkadaşın işçiliği begendi mi,kalitesi falan?
işte bu da benim gelinliğim. bu denediğim hazır model resimde tabiki bana çok büyük geldi biraz kaba duruyor.. kendi ölçülerime göre ve kırık beyaz tonunda dikilecek,denediğim kremdi..Eki Görüntüle 385699 Eki Görüntüle 385699