• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısranın hobilerinden çeşitlemeler buyrun.

Teşekkür ederim hamidecim kendi çapımda birşeyler yapıyorum

mısra sana birsey sormak istiyorum..ben mutfakta baharatlarımı hani küçük boyutlu acı biber turşusu kavanozları vardırya onlara koyuyorum..ama dışlarına değişik birsey yapmak istiyorum..boyamayı düşündüm ama ne renge hangi boyayla..üzerine birseyler yapıştırmayı düşündüm yemek yaparken kirli ellerimle tutarsam yıkanabilecek şekilde olabilmesi için birtürlü nasıl yapacagımı bilemedim fikrin varmı???

Ay ne kadar yetenekliymişsin yaa...Valla bravo..Hele röntgenci yaramaza bayıldım...Eline sağlık..

süper ötesi mısracımmmm ellerine sağlıkkkk :)

Sevgili Hamide,öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Kavanozlar içinde birinci önerim,çiçekli veya kareli kumaşları kesip kurdeleyle bağlayabilirsin cnm.
ıkinci önerimde tığla veya şişle birşeyler örüp üzerine geçirebilirsin.
Her ikiside yıkanabileceği için çok kullanışlı olur.
Şu anda işyerinde çok yoğunum müsait olduğum an bir örnek eklerim.

kavanozlarky21.jpg
[/URL][/IMG]

images12y.jpg
[/URL][/IMG]

2221e.jpg
[/URL][/IMG]

Damlasu teşekkür ederim cnm.

Flamenko utandırıyorsunuz beni inanın tşk ederim.

Pokacım sen bunlardan daha süpersin güzel gözlü arkadaşım benim.

Son düzenleme:
Sevgili Hamide,öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Kavanozlar içinde birinci önerim,çiçekli veya kareli kumaşları kesip kurdeleyle bağlayabilirsin cnm.
İkinci önerimde tığla veya şişle birşeyler örüp üzerine geçirebilirsin.
Her ikiside yıkanabileceği için çok kullanışlı olur.
Şu anda işyerinde çok yoğunum müsait olduğum an bir örnek eklerim.

kavanozlarky21.jpg
[/URL][/IMG]

images12y.jpg
[/URL][/IMG]

2221e.jpg
[/URL][/IMG]

Damlasu teşekkür ederim cnm.

Flamenko utandırıyorsunuz beni inanın tşk ederim.

Pokacım sen bunlardan daha süpersin güzel gözlü arkadaşım benim.

çok teşekkür ederim mısra güzel önerilerin için..tığ işinden anlamadığım için kumaşlardan yapmak çok daha basit ve güzel olacak..çok teşekkürler..yapınca eklerim:))hihoyyyt

Mısracım sende neler varmış böyle maşallah eline emeğine sağlık tatlım benimm a.s.

mısracım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.. anahtarlığına bayıldım özellikle.. banyodaki kelebeklerin de benimkinin değişik bi versiyonu,enerji getirmiş banyoya..

cnm oncekı konularda eros yapacagın vbahsetmıssın yaptıysan fotosunu eklerım cok gormek ısterım.bu arada vallahı hepsı super olmus cnm.ellerıne saglık....

Angelcım erosların birini yaptım ,diğeri kaldı p.tesi gün tamamlayıp eklemeye çalışırım.

Benim olan teşekkür ederim,bende onu çok seviyorum cnm

tebrikler valla hayran oluyrm sizin gibi bayanlara.
süper şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.
hepsi birbirinden gzl.

Back
X