• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısranın hobilerinden çeşitlemeler buyrun.

Ellerine sağlık, süpperrrrsin
Hem çalışan hanım olup hem böyle güzel çalışmalar yapmak herkesin harcı değil
Eline, emeğine sağlık :nazar:

nazar agacına bayıldım cok farklı ve hoş olmus ellerine saglık ne guzel boyle bır maharet sahıp olmak super .... alkisalkisalkis

slm canım çok güzel emeklerine sağlık hepsinede bayıldım bende çok meraklıyımdır böyle şeylere annen için yaptığın peçete desenli tabağı nasıl yaptığını ayrıntılı olarak paylaşabilirsen bizlerle çok sevinirim..iyi akşamlar hayırlı kandiller.

hepside çok güzel olmuş.eline,emeğine sağlık

Teşekkür ederim cnm

keske bukadar becerıklı olabılsem ellerınıze saglıkk

İnanın sizlerde yapabilirsiniz yeter ki isteyin :)))

ayy mısra süper yapmışın elllerine saglık

Beğenmene sevindim canımcım bevişin sağlıcakla gelsin onada bir süpriz hazırlar mısra teyzesi :)

çok güzel olmuşlar maşallah maşallahh

:nazar:Teşekkürler cnm:nazar:

nazar agacına bayıldım cok farklı ve hoş olmus ellerine saglık ne guzel boyle bır maharet sahıp olmak super .... alkisalkisalkis

Ben de ençok o tablomu beğeniyorum şimdi mutafağım için bir tablo tasarlıyorum haftayayapmayı planlıyorum resmi eklerim umarım onuda beğenirsiniz

Bunları insanmı yaptı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ben insan değil miyim?
Ben kulun değil miyim?
Bende boyamaaaaa yapmakkkkkk istedim
Şu yalancı dünyada:roflol::roflol:

Ellerine sağlık, süpperrrrsin
Hem çalışan hanım olup hem böyle güzel çalışmalar yapmak herkesin harcı değil
Eline, emeğine sağlık :nazar:

Canımcım herkesin bir ilgi alanı oluyor mutlaka.Benim birinci hobim kekler kurabiyler yani mutfak
Bunlar ikinci sıradakiler diyebilirim,güzel yorumun içinde teşekkürler

tabağı nasıl yaptın arkadaşım? vaktin varsa kısacık anlatır mısın? (üçüncü resimdi sanırım, annenin salon dekorasyonu için olan pembe güllü tabak)

Canım, sıkıldığım bir Pazar günü heryerin kapalı olması nedeniyle 1 milyoncudan krem renkli porselen bir tabak aldım.
Arkasını çağla yeşiline ön tarafını krem renge boyadım.
Kuruduktan sonrada üstüne,tabağın boyutuna göre kesip, katlarından ayırdığım yani tek kat kalan peçeteyi dekupaj tutkalıyla yapıştırdım.
ıstediğim birkaç yere boyutlu boyasürdüm biraz kabarık dursun diye.Kenarlarınada evde bulunan dore renkte gözsimini tutkalla karıştırıp ince bir çizgi halinde geçtim,sonrada vernikledim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
çok güzel anlattın arkadaşım sağolasın..ben de evdeki ahşap bulduğum kutu ıvır zıvıra peçeteleri yapıştırıyordum ama boyutlu boyayla daha güzel durmuş, bu yüzden çok hoşuma gitti...eline sağlık...

Canım, sıkıldığım bir Pazar günü heryerin kapalı olması nedeniyle 1 milyoncudan krem renkli porselen bir tabak aldım.
Arkasını çağla yeşiline ön tarafını krem renge boyadım.
Kuruduktan sonrada üstüne,tabağın boyutuna göre kesip, katlarından ayırdığım yani tek kat kalan peçeteyi dekupaj tutkalıyla yapıştırdım.
İstediğim birkaç yere boyutlu boyasürdüm biraz kabarık dursun diye.Kenarlarınada evde bulunan dore renkte gözsimini tutkalla karıştırıp ince bir çizgi halinde geçtim,sonrada vernikledim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

TABAĞI BOYADIĞIN BOYANIN İSMİNE ACABA YANİ NASIL Bİ BOYA İLE BOYUYORSUN?BİDE DEKUPAJ TUTKALI DEDİĞİN BİZİM BİLDİĞİMİZ NORMAL TUTKAL MI ACABA?BİDE BOYUTLU BOYA NIN RENKLERİ VAR MI YOKSA TEK RANK Mİ?MALZELERİN RESMİNİ KOYABİLİR MİSİN?:sinifsinif:

Kullandığım tüm boyalar ahşap için olanlardan cnm.Boyutlu boya dediğimde sürdüğünde beyaz kuruyunca şeffaflaşıp ,boyadığın yere kabartı veren bir malzeme.Tutkal ise dekupaj tutkalı yani bildiğimiz normal bir tutkal değil,sürme şeklide farklı peçetenin yada kağıdın üstüne sürüyorsun arkasına değil.Resim eklemek isterdim ancak fotoğraf makinem yok.

Hobi malzemeleri satan her yerden bu boyaları temin edebilirsin.

Son düzenleme:
Süper gerçektenn..Bayıldım..kayınvalidemin de bu tarz becerileri var ordan biliyorum harika oluyor..

Kutlarım arkadaşım..Ellerine emeklerine sağlık:)

Back
X