Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Tatlırüyacım tahminiz ne yazık ki doğru çıkmış cnm.Tedavini aksatma ben çokkkkk aksattığım için tam manasıyla geçmedi.Hangi ilacı verdiler?

canlarım merhaba

biz geldik

mısracım canım evet göğüsler felaket hassas oluyor gebeliğin belli olmadan önce hayırlısı olsun canım inşallah snein içinde..

bu arada facebooka ekledik resmimizi bi kaç tane çirkinlerimin burayada ekliycektik ama babamızdan korktuuk orayada gizlice ekledik yaa :1ninca:

Oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy gözlerime inanamadım biran ne iyi etmişsinde gelmişsin.
Nasılsın?
Kuzucuklar nasıl?

Facebook mu?((((((((((
Babacık evde yokken buraya ekleyip hemencik kaldırsan olmaz mııııı pamuğum meraktan çatlıyorummmmmmmmm

cymbalta
metpamid
maxalt
sirdalud

mısraa bu arada hamilelik mi var?alkisalkisalkis

Amanınnn ne çok ilaç vermişler ben bunları tanımıyorum cnm.
İnşallah en kısa sürede olumlu sonuçlar elde edersin.

Tatlıcım hamişlik yokta bu göğüslerimin hassaslığı nedir acaba diye düşündürttü merak edip sordum böyle bir belirti var mı diye :))))))))

inşallah canım...göğüslerde hassasiyet hamilelikte olabiliyormuş .bende duymuştum....allahım en hayırlı zamanda nasip etsin...
heker güle güle kullan...

topuklu ayakkabıda bende sorun yaşıyorum....geçenlerde bir tane alayım dedim denedim hiç rahat edmedim...yürüyemedim bile...ama sanki topuğu çoktu..biraz daha az topuklusuna bakacağım...

koydum mısracım senin içinnn çirkinlerimi.. 100 bin kere maşallah kuzularıma ..

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh nasıl güzeller nasıl yerim ben onları.Kokuları taaaa buralara kadar geldi canım benim.
Allah ömürlerini ve bahtlarını uzun etsin inşallah .
Çokkkk teşekkür ederim bu arada kırmayıp resimlerini eklediğin için.

Şimdi hangisi Ahmet hangisi Mehmet,hangisi uslu hangisi yaramaz
?

Son düzenleme:
aslında bu hallerinde tam emin olamasamda mavili battaniyeli olan Ahmet Emir diğeri mehmet emin canım. şimdi tamamen ayırt edebiliyorum ama o zamanlar edemiyordum :) Ahmet Emir çok bilmiş vede gecelleri yaramazlık yapan oğlum. mehmet emin güleç oğlumuz :) hep gülümser vede iyimserdir :) annem mehmet eminin bana çektiğini söylüyor sabırlıymış :) işte böyle mısracım şimdilik keşiflerimiz bu kadar.. öptük şekercim..

kızlar hadi bakalım topiğin ilk günaydını benden olsun:)
kocişi işe gönderdim. artık ne uyku kaldı ne bişi:)

pamukkkkkk Allah ım nazarlardannnn korusunnnnn yaaa yerim ben onları yerimmmmmm...
Rabbim sanslarını bahtlarını açık eğlesin inşallahhhhhh.. maaşaallahhhh

günaydın kızlar nasılsın pokacım.

pamukşeker Allah bağışlasın maşallah maşallah ne kadar tatlılar onlar öyle yaa. Allahımmm yerim ben onları

Ayyy pamuğum nasıl heyecanlandım resimleri görünce bir bilsen.
Dönüp dönüp bakıyorum dün akşamdan bu yana.
İkisinide benim yerime kocamankocaman kokla.
Seni seviyoruz

:umursamaz: Bu sefer de ben didiyom:umursamaz:

Angel küsüom bak:umursamaz:

ama ben çıkmışım seni görmedim ki bebikim:)))

ben face den bakıyodum ki bi baktım buraya da koymuşsun:))
canım benim çok tatlı ve çok güzeller
Allah ım uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin oğullarına
seninde sağlıklı olmana çok sevindim canım
gelicem en kısa zamanda ziyaretinize
40 ları ne zaman çıkıyordu:kedi:

aman da aman yerim ben onlarıı:))))

günaydın canımmmm nasılsın
ay keşke bende evde olsamda uyku felan kalmasa:))))

mısra,angel,heker,ceren günaydın kızlaarrrrr...

mısracım bugün içli köfte yapmak istiyorum. ilk defa yapıcam o şekli vermekte
zorlanırmıyım acaba ?
angel bence o söldeiğin keçici bişeydir bende de zaman oluyodu. ama sonra geçti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…