Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Şimdi biz sultanlık dönemindeyiz demek ki bebiş olunca mısra ne yapacak bakalım:ecrin_bebek::dance:

Bu arada birşey soracağım gebeliğiniz belli olmadan göğüslerinizde hassaslaşma var mıydı?

bende aynı adet öncesi gerginliyi o senin söylediyin şey:) bide çok kasık sancım vardı

Şimdi biz sultanlık dönemindeyiz demek ki bebiş olunca mısra ne yapacak bakalım:ecrin_bebek::dance:

Bu arada birşey soracağım gebeliğiniz belli olmadan göğüslerinizde hassaslaşma var mıydı?

evet tabikide süt doluyor onun için biraz acıyo deyince

Angelcim gez dolaş bakalım. Allah içine sindirsin şekerim. İyi alışverişler sana. Yeni yeni cicler al inşallahzemuszemus

Hımmmmmmmmmm eşin sana haksızlık yapmış gerçekten.Bu erkek milleti böyle aileleri söz konusu olduğunda gözleri hiçbirşeyi görmez ne yazık ki,eşlerini bile (((((

vereliniortak

Mutlucum söylemek istediklerimi Mısram söylemiş teker tekerkaydirigubbakcemile5

slm kızlar ? nasılsınız ?

İyidir canım. Sen nasılsın?

Bu kokoş bardaklarada bayıldımmmmmmmmm:)))))

[/URL][/IMG]

Takip ettiğim siteler var cnm hergün fırsat buldukça tarayıp fikir ediniyoırum.

Çalış seninde olur :))))))))

Küstüm gidiyorum işte

Didemezsinkaydirigubbakcemile

Bayıldım. Özellikle duvar süsünekaydirigubbakcemile2

Bana da yapsana bacım:kedi:

fıstıklar nasılsınız? ben iyiyim....migrenim varmış...6 aylık bir tedaviye başladık.....mısrraa nerdesin? sanırım sende de vardı? bir kaç gündür hastane ile uğraşıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…