Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

misraa yeni topigin hayirli olsun..

aminnn canım allah bana kolaylok versin :Saruboceq: zamana yayarak halletmem gerek. şu aralar çok kızıştık bişe demeye gelmio eşim klava:
Şuna bakın kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL][/IMG]

ayyy valla çok havalı yaa. el örgüsümü bu mısracım
misraa yeni topigin hayirli olsun..

hoşgeldin fmk. hatırladığım kadarıyla seninle aynı gün evlendik biz opuyorumnanaktan

Şuna bakın kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL][/IMG]

nerden buluyosun bu şeker şeylerikaydirigubbakcemile5çok güzel ama benim kullanabileceyim bişey deyil tesettürlüyüm ben nasıl takacam onu ama kullanabilecekler için çok hoş el becerin var galiba:teytey:

begümcük hem yeni evlisin hemde kayınlarınlamı yaşıyosun ne kadar düşüncesizler yaalmaz:

hoşgeldin aramıza heker a.s. ayy ikiz çocuklara bayılırım. Allah bağışlasın. tek yumurtamı ikizlerin

hoşgeldin bende aynı dertten muzdaribim onun için dün geldim topice memnun kaldım şimdilik aman boşver en güzel kariyer bizimkikaydirigubbakcemile5ayy ben ikizlere bayılırım ama ben bi tanesiyle zor başa çıkıyorum ALLAH sana kolaylık versin benimde tontişim 6 aylık

evet canım 2 ay 29 günlük evliyim :sinifsinif:

herkes kendini düşünüo tabi bunlar yeni evli dien yok ki klava:

3 aylık evlisiniz topu topu neyse bişey demeyim şimdi zaten eşinle limoniymişsin galiba boşver diyim ne diyim ki sıkma canını tamammıopuyorumnanaktan

3 aylık evlisiniz topu topu neyse bişey demeyim şimdi zaten eşinle limoniymişsin galiba boşver diyim ne diyim ki sıkma canını tamammıopuyorumnanaktan

desteğiniz için çok teşekkür ederim canım yaa :1hug: düzelicez inşallah :Saruboceq:

Tatlı rüya,fmk,heker hoşgeldiniz.

Fmk ve heker biraz kendinizden söz eder misiniz lütfen?
Mecbue,ben değişik aksesuarları çokkkkk seviyorum zaman zamanda kendim yapıyorum yalnış makina dikişi bilmiyorum.Resimdeki makinada dikilmiş,yapımına baktım çokkk kolay
.
Benim ilgi alanım 1.sırada pasta,börek yemek yapmak.
İkincisi boyama yapmak cnm.
Klüpte bir başlığım var birazdan linki bulup ekleyeyim.

ayy baktım çok hoş şeyler çıkarmışsın cidden hoşuma gitti helede vazolar boyamışsınya bende çok istedim boyama kursuna gitmeyi ahşap boyama çok seviyorum bende iki sene makina nakışına ev tekstili kurslarına gittim kurdela nakışı makina dikişi dantel falan biliyorum örgüden pek anlamam okulda yapardım çok güzel elişi derslerinde sonra yapmadım gerçi eşimle nişanlıyken bi atkı örmüştüm arkadaşları hazıra benziyo nerden aldın bizde alalım demişler oda el örgüsü demiş o zaman kim yaptıysa söyle bizede yapsın demişler eşimde yapamaz demiş sadecekaydirigubbakcemile3ama bebek olduğundan beri hiç bişey yapamıyorum günüm onunl geçiyo bugün nasıl yorgunum bütün gece uyandı durdu ev bile süpürmek istemiyorum yorgunum

adaşım nasılsın? seninle burada karşılaştığıma çok sevindim...opuyorumnanaktan

saolasin bende sevindim seni tekrar görmekten.. bizim topikte pek hayat yok üc kisiyle topik olmuyor malesef bu yüzden oraya takilmiyorum..

kusura bakma yazdigini gördüm ama cevap veremedim benim KK da halen problem var bir mesaji göndermek dakikalar sürüyor yada hata veriyor..

begümcüm 2 augostosda evlendim.. dügündasim misin? mutlaka konusmusuzdur ama ben nedense hatirlayamadim seni

ayyyy mısraa ne beceriklisin öyle :1shok: stickerlara , ekmek kutuna ayyy bittim valla yaa.bizde nie yok böle yetenekler :1ninca:
afiyet olsuncokacimcoook
saol canım bi güzel doydum cokacimcoook

evet canım benimde 2 ağustos. düğündaşız. çok kısa muhabbetimiz olmuştu seninle ben hatırlıyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…