Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

şekerler ben alışverişe doğru yol alıyorum
öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar herkeseee
aşk dolu geceler:asigim:

hayatım ben henuz bişey yapmadım ama benımde canım bulgur pilavı çekiyo, yanına da türlümü yapsam dıyorum artık canım sebze çekiyo
ohh elinize sağlık hayatımmmm

hoşgeldiiiiiin ve yaşasın bitane hemşom gelmişşşşş:dance:

evet bence süper bi menü olur
türlü ye bayılırım bende:)))

İnş. hayır olur canım.gidip görecem 18inde inşallah

bende ablamdayım akşama cokacimcoook

ay ne güzel
keşke benimde bi ablam olsaa
opuyorumnanaktan

kızlar ya size bişi sorucam.
poğaça yapıp pişirmeden deepfreze
atsak durur mu acaba ?

kızlar vallahi ne güzel muhabbetler ediyosunuz lalazar ben bu hafta sonu kızıma nevresim takımı diktim:hulya:bişeyler yapmaya çalıştım işte herkes nasıl akşam mönüsü yazılmış ohh bende domates çorbası yaptımda yanına ne yapsam bilmiyorum sebzede yiyesim gelmiyo artık yapıyorum eşim sevmiyo hepsini ben yemek zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3

hayatım ben henuz bişey yapmadım ama benımde canım bulgur pilavı çekiyo, yanına da türlümü yapsam dıyorum artık canım sebze çekiyo
ohh elinize sağlık hayatımmmm

hoşgeldiiiiiin ve yaşasın bitane hemşom gelmişşşşş:dance:
haktancığım samsunlu musun??

Merhaba kızlar... Bugün iş görüşmesine gittim. Olumlu geçti.. Yani benim içime sindi.. Ben onların içine sindim mi bilmem?.. 2 gün içinde size geri döneceğiz dediler. Hayırlısı olsun... Çok sıkıldım artık işsizlikten. İnşallah işe kabul edilirim...:Saruboceq:

Merhaba kızlar... Bugün iş görüşmesine gittim. Olumlu geçti.. Yani benim içime sindi.. Ben onların içine sindim mi bilmem?.. 2 gün içinde size geri döneceğiz dediler. Hayırlısı olsun... Çok sıkıldım artık işsizlikten. İnşallah işe kabul edilirim...:Saruboceq:
merhaba canım hakkında hayırlısı olsun!a.s

Back