• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

mrb lalezar yok cnm yeni değilim ama uğrayamıorum bu ara..hamileyim son zamanlara geldik uzun zaman kalamıorum pc başında biz iiz sen nasılsın

Ne güzel hadi bakalım,Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah.ılk bebek mi?

cssa canım hoşgeldin naber ?
nasılsın ? oğlun nasıl ?
doğuma şafak kaç ?

alınyazımsınn iim cnm sen nasılsın fotodaki bebiş kim?
oğluşumda ii tepinip duruo teyzesi şafak en fazlaaa 57 amaa bence bu kadar beklemeyecekk yarın belli olcak tam ne kadar kaldığı kontrol var yarın cnm ee sende ne var ne yok

aa ölemii ne güzel Allah bağışlasın kaç yaşında kızın normal doğummu oldu sezeryanmı kaçıncı haftada doğum yaptın çok meraklıyım dimi:)

Meraklısın ama çok normal,ayyyy şimdi için içine sığmıyordur,benim normal doğum oldu çok şükür.Hçde pişman değilim.Bir daha olsa yine normal derim.Gözünü korkutanlar olabilir,hiç korkma kulak asma,iki günde ayaktasın oohhh bebişde kucakta

bende iyiyim cssa :) bebiş kuzenim çocuğu :) onu ünlü yapayım dedim :))
yerim ben senin bebişini :)) hadi bakalım yarın büyük gün
inş çok kolay olur herşey ve yolunda gider :)
normal doğummu istiyosun canım ?

saol lalezar bende öle düşünüorum bakalım hayırlısı..
alınyazımsın ben normal istiorum ama şartlar elveriomu sanırım oda yarın belli olcak

hayırlısı inşallah cssacım
olmazsa da kısmet, sende güzel bi sezeryan olursun :)

amin cssa cım inş hakkınızda hayırlısı

heyecan, korku varmı peki ?

senin ve eşinin ruh halleriniz nasıl :)

ben geldim şekerler hala hastalıgımın kalıntılarıyla yaşıyorum öksürüğüm bi türlü geçmedi:umursamaz:
dün eşimle sinemaya gittik nefese sanırım çok beğenmedik CADIARZU

neyse siz ansılsınız keyifler nasıl?

günaydınlar herkese

angel başarılarının devamını dilerim canım alkisalkisalkis

derin hoşgeldin aramıza a.s. işletmeyi dışardanmı bitirdin acaba

mısracım rulo pastayı yaptım herkes çok beğendi zemuszemuscokacimcoook

sağol canım
nasılsın?

slmlarr biz geldiikk

selam canımın içi
nasılsın
yarın büyük günmüş demek
dualarım seninle ve eymenle canım

ben geldimmmmmmmmmm

selam mutlucum naber
bende şimdi geldim
bakınıyordumm:)))

ben geldim şekerler hala hastalıgımın kalıntılarıyla yaşıyorum öksürüğüm bi türlü geçmedi:umursamaz:
dün eşimle sinemaya gittik nefese sanırım çok beğenmedik CADIARZU

neyse siz ansılsınız keyifler nasıl?

canım geçmiş olsun ilaç kullanıyorsun dimi
nefese ben gitmedim ama bazıları beğeniyor bazıları beğenmiyor ben düşünmüyorum zaten...
ben de orta halli devam canım
git gel rutin hayat:hulya:

evet angelcım ilaç kullanıyorum ama öksürük gitmedi bi türlü yaaa
neyseki insan gribiymişimkaydirigubbakcemile3

ya aslında film güzeldi ama şahane değildi sadece askerlerin annesiyle konuştukları sırada koptum ama eksik olan çok şey vardı neyse yapmışlar ellerine sağlık diyelimturkbayragi

evi temizlemem lazım ütü yapmam lazım ama gücüm yok en önemlisi alışveriş yapmam lazım ama ne yapıcam yemek bilmiyorum siz ne yapıyosunuz bugun yemeğe???

Back