- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
inşallah canımgeçmiş olsun canım. sende hoşgeldin. valla inşallah sorun devam etmezde konuşuruz rahat rahat hihoyyyt
Günaydın, iyi tatiller kızlar...
Biz de kocişle kahvaltı yaptık ve birazdan da çıkacağız. Kayınvalidemler ile pikniğe gideceğiz..
Kendinize iyi bakın a.s.
begümcüm inşallah sorunlarınızı atlatırsınız canım
ilk zamanlar tartışmalar olması çok normal zamanla birbirinize daha çok alışacak ve sorunların üstesinden geleceksinizdir
aile konusuna gelince lütfen aranıza girmesine izin verme tatlım bende senin gibiyim ve onlara olan sinirimi eşimden çıkarıyordum ama eşlerimizde yetersiz kalıyor bazı durumlarda malesef evinizin huzurunu bozmamaya çalışmanı tavsiye ederim
eşimle ailesi ve birazda maddi sorunlar yüzünden çok huzursuzuz canım bu aralar.
çarşamba günü ilk kez kavga ettik mafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin begümcükk öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben pek iyi değilim gece hiç uyumadım şimdide başım çatlıyor
inşallah site sorun vermezde muhabbet ederiz bugün
Kızlar toplantı yapıp geleceğim.
Mecbue hoşgeldin,maşallah senin bebiş çok uysal galiba anneciğini hiç üzmüyor:)
Jnazcım,hoşgeldin cnm.
Bebişimiz yaramazlık yaparak gülyüzlümüzü uyutmuyor mu?
Butterfly cım iyi gezmeler cnm.
Kızlar toplantı yapıp geleceğim.
Jnazcım,hoşgeldin cnm.
inşallah canım
iyi eğlenceler canım
Canım ilk zamanlar olur böyle şeyler. Zamanla herşey rayına girer merak etme.
Var canım mangal da:kedi:
amanınnn cokacimcoook bizim yerimize de ye canım kaydirigubbakcemile3 aşeriom mu ne :1shok: bu aralar herşei yiyesim var :roflol:
iyi toplantılar mısracım :hulya:
aaa jnaz bebişin mi var. kaç aylık canımbende teyze oluyorum inşallah. 7 sene bekledik.ablam hamile kaldı bu sene.doktorlar son çare tüp bebek derken Allahım birden kendiliğinden verdi opuyorumnanaktan
amanınnn cokacimcoook bizim yerimize de ye canım kaydirigubbakcemile3 aşeriom mu ne :1shok: bu aralar herşei yiyesim var :roflol:
hoşbuldum mısramKızlar toplantı yapıp geleceğim.
Jnazcım,hoşgeldin cnm.
rica ederim begümcüm ama eşinin ailesinin yaptığı çok yanlış siz daha yeni evlisiniz . yeni evli olmayıda bırak evde 2 erkeğin bulunması demek senin özel hayatının sınırlanması demek inşallah eşin bu konuya bir çözüm yolu bulur madem iki çocukları daha var başlarında bulunsunlarcanım benim desteğin için çokkk sağol :1hug: inşallah düzeliriz. eşimi çok seviyorumm ama böyle oldukça soğuyorum. kayınvalidemler köye taşındılar. eşimin 2 erkek kardeşi de şimdi bende kalıo. evlenene kadar ben bakıcakmışım onlara. hem çalışıp hem 3 erkeğe bakmak çok zor. erkek dediğin çocuk gibi yaa a.s
Günaydın jnazcım. Geçmiş olsun.
evet tatlım tam olarak kaç aylık bende çözemedim ama 5. aya girdik sanırım:) doktorlar hafta olarak hesaplıyorlar. 1 sene 11 günlük evliyim :)iyi toplantılar mısracım :hulya:
aaa jnaz bebişin mi var. kaç aylık canımbende teyze oluyorum inşallah. 7 sene bekledik.ablam hamile kaldı bu sene.doktorlar son çare tüp bebek derken Allahım birden kendiliğinden verdi opuyorumnanaktan
hımmm her an herşey olabilir şekercimm opuyorumnanaktanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne kadar güzel doğal yolla hamile kalabilmiş ablan. Benim reglim de 2 gün gecikti:kedi: İnşallah bir patlak vermez:sinifsinif:
Yerim canım:kedi:
Canlarım nasılsınızzzzzzz
hımmm her an herşey olabilir şekercimm opuyorumnanaktan
amannn kimler gelmişşş
pokacımm Şeniz
ben iyi sayılırım sen nasılsın
burda da aynı hayatım ama ben temizlik yapamıyorum malesef eşim yasakladı bugün:)Bende iyi sayılırım jnaz cım :) ama hava berbat ya.. hep tatillerde böle oluyor :)
bende temizlik yapıcam şimdi napim :)
Ben iyiyim kendi adıma Pokacım. Kolay gelsin sana da..
Hayırlısı Jnazcım:kedi:
Ben çıkıyorum kızlar. Görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
Angelim seni de öpüyorumŞeniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne kadar güzel doğal yolla hamile kalabilmiş ablan. Benim reglim de 2 gün gecikti:kedi: İnşallah bir patlak vermez:sinifsinif:
hoşbuldum mısram
aslında bebişimde haklı tatlım büyüdükçe sıkıntı vermesi normalde ben alışamadım
bi türlü uygun pozisyonu bulup uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum eklem ağrılarımdan
bunada şükür tabi
sana da kolay gelsin canım gelince görüşürüz inşallah
rica ederim begümcüm ama eşinin ailesinin yaptığı çok yanlış siz daha yeni evlisiniz . yeni evli olmayıda bırak evde 2 erkeğin bulunması demek senin özel hayatının sınırlanması demek inşallah eşin bu konuya bir çözüm yolu bulur madem iki çocukları daha var başlarında bulunsunlar
günaydın canım sağol
evet tatlım tam olarak kaç aylık bende çözemedim ama 5. aya girdik sanırım:) doktorlar hafta olarak hesaplıyorlar. 1 sene 11 günlük evliyim :)
inşallah ablandan hayırlısı ile alır bebişini kucağına rabbim büyük canımya ne güzel
mısraacığım üzgünüm ama evlilik için aday adayı bile yok
bengümcük umarım en kısa zamanda aranız düzelir ve son tartışmanız olur
Jnaz hayırlı olsun canım
Günaydın kızlar. mısracım topiğin hayılrlı olsun kaydirigubbakcemile5
bende geldim aranıza :kedi:
bu arada sitede sorun mu var. bi sayfanın açılması için defelaca sayfayı yeniliyorum akannehir
eşimle ailesi ve birazda maddi sorunlar yüzünden çok huzursuzuz canım bu aralar.
çarşamba günü ilk kez kavga ettik mafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin begümcükk öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
hayırlı olsun yeni topiğimiz
ben pek iyi değilim gece hiç uyumadım şimdide başım çatlıyor
inşallah site sorun vermezde muhabbet ederiz bugün
Günaydın, iyi tatiller kızlar...
Biz de kocişle kahvaltı yaptık ve birazdan da çıkacağız. Kayınvalidemler ile pikniğe gideceğiz..
Kendinize iyi bakın a.s.
canım benim desteğin için çokkk sağol :1hug: inşallah düzeliriz. eşimi çok seviyorumm ama böyle oldukça soğuyorum. kayınvalidemler köye taşındılar. eşimin 2 erkek kardeşi de şimdi bende kalıo. evlenene kadar ben bakıcakmışım onlara. hem çalışıp hem 3 erkeğe bakmak çok zor. erkek dediğin çocuk gibi yaa a.s
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne kadar güzel doğal yolla hamile kalabilmiş ablan. Benim reglim de 2 gün gecikti:kedi: İnşallah bir patlak vermez:sinifsinif:
Ben iyiyim kendi adıma Pokacım. Kolay gelsin sana da..
Hayırlısı Jnazcım:kedi:
Ben çıkıyorum kızlar. Görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
Angelim seni de öpüyorumŞeniz
korkma canım benim reglimin geçtiğine tam 32 gün oldu fisfisfis
teşekkürler canım sen nasılsın a.s.
evet canım çok yanlış yaptıkları aslında. özel hayat kalmıo ki mafoldumben biri 16 biri 20 yaşında üsteliklmaz: eşim onlar kardeşim tabiki ben bakıcam dio. kaldıki hal çaresine baksın klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?