Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

:kedi:

sen çalışıyormusun cnm

izmiri çok seviyorum ankara olmasaydı orda yaşamak isterdim
ama ankaradan vazgeçemem artık:olmaz:
ama izmirde görümcem var
bir ayağımız orda artıkın:)))

Çalışıyorum canım. opuyorumnanaktan

Ben de çok seviyorum İzmir'i... Ankara'ya gelmiştim daha önce; ama İzmir'den sonra tabii ki sıkıldım:kedi: İnşallah yeniden gelmek nasip olur. Bu sefer eşimle geleceğimden daha güzel gelir belki:kedi:

O zaman sık sık geliyorsun İzmir'e?zemuszemus

mutlukız saol canım eyer sizde yoksa darısı başınıza

amin cümlemizin evladını inş kızlar ben geç yazabilirim arada forumda sorunmu var kaç gündür anlamadım ki bide bebek besliyorum biberonla idare edeceksiniz artıka.s.

:Saruboceq:

Canım ne demek. Bak sen işineyerimseniben Benim yerime de öp bebişini:ecrin_bebek:

Mecbuecim yastıık cnm.

Canlarım 10 dk ya kadar çıkıyorum,yarın tüm gün buradayım.Pazar,P.TESİ,Salı,izinliyim.Biraz ahşap malzeme alıp boyama yapmayı planlıyorum.Pazar gün annemlere gideceğim,Pazartesi sabahtan Kadın Doğumcuya,öğleden sonra eşimle sinemaya bu boyamalarıda ne zaman yaparım bilemiyorum :roflol:Resimlerinide ekleyeceğim

Şimdiden iyi tatiller canım. Bol bol dinlenopuyorumnanaktan

güle güle mısracım bundan sonra ben benim cadıdan fırsat buldukça burdayım herbirinizle tanıştığıma memnun oldumopuyorumnanaktan

amin cümlemizin evladını inş kızlar ben geç yazabilirim arada forumda sorunmu var kaç gündür anlamadım ki bide bebek besliyorum biberonla idare edeceksiniz artıka.s.

evet canım 3 4 gündür sorun var
sen acele etme yedir bebişi
biz burdayız şimdilik:))
ismi ne kızının canımm

Mecbuecim yastıık cnm.

Canlarım 10 dk ya kadar çıkıyorum,yarın tüm gün buradayım.Pazar,P.TESİ,Salı,izinliyim.Biraz ahşap malzeme alıp boyama yapmayı planlıyorum.Pazar gün annemlere gideceğim,Pazartesi sabahtan Kadın Doğumcuya,öğleden sonra eşimle sinemaya bu boyamalarıda ne zaman yaparım bilemiyorum :roflol:Resimlerinide ekleyeceğim

oh ne iyi ya 3 gün:)))

eşim burada yaşıyo o yüzden burada yaşıyorum bende ankarada yaşamayı çok isterdim

onu anladım cicim:kedi:
yani nerden gelin gittin demek sitedim
daha önce nerde yaşıyordun:kedi:

:Saruboceq:

Canım ne demek. Bak sen işineyerimseniben Benim yerime de öp bebişini:ecrin_bebek:

Şimdiden iyi tatiller canım. Bol bol dinlenopuyorumnanaktan

öperim teyzesi ona bi karışım yaptım ki onuda içiyoya helal olsun benim kızmakaydirigubbakcemile3

evet canım 3 4 gündür sorun var
sen acele etme yedir bebişi
biz burdayız şimdilik:))
ismi ne kızının canımm

oh ne iyi ya 3 gün:)))

onu anladım cicim:kedi:
yani nerden gelin gittin demek sitedim
daha önce nerde yaşıyordun:kedi:

pardon canım yakaydirigubbakcemile3yozgatta yaşıyodum tam 11 saat sürüyo

angel kızımın takvimindede görünüyo ecrin benim kızımın adı

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller kendinize iyi bakın allaha emanet olun özlicem sizi öpüyorum hepinizi byby

mutlukız güle güleben kızımla uğraşıyom şu anda ondan yazamıyorum arada yazacam artık dedimya idare edin kızlarr

Ben de çıkacağım kızlar birazdan. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum. Müsait olursam girerim..Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Back