Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

ayyyyy bugün evliliğime tam 3 ay oldu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hoşgeldin. donmak hariç ii sayılırım sen nasılsın vereliniortak

:roflol::roflol: nEDEN Üşüyorsun yaw giy üstüste:roflol::roflol:
gamyoncuiremsuBende iyiyim şirketteyim bizim burdada bi bayan arkadaş donuyor bende onun yüzünden yanıyorum gamyoncuiremsu
:nazar::nazar: Nice 3'lere 3 ay 3 yıl 33 yıl 333 yıl Falan :nazar::nazar:

yani o keseyi alıyolar kürtaj mı oluo o zaman

Hayır Canım Bak bekarım ama biliyorum çok meraklıyımdır sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Tüm belirtilerin gebeliktir herşeyi ile fakat doktor bile belki ilk bakmada anlayamaz su gebeliği deniyor buna boş gebelik budur.
Hamile belirtileri ile doktora gitmek ama ultrasonda hamile olmadğını öğrenmekvereliniortak

begümcüğüm allah daha nice aylara senelere ermeyi nasip etsin bitanem mutluluğunuz daim olsun cnm

angelım hoşgeldin cnm nasılsın ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum cnm sanada iyi haftalar dilerim cnm

Hayır Canım Bak bekarım ama biliyorum çok meraklıyımdır sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Tüm belirtilerin gebeliktir herşeyi ile fakat doktor bile belki ilk bakmada anlayamaz su gebeliği deniyor buna boş gebelik budur.
Hamile belirtileri ile doktora gitmek ama ultrasonda hamile olmadğını öğrenmekvereliniortak

alla halla daha neler öğrencez :1shok: ilk kez duyuyorum bunu. o kese kendiliğinden bitio mu sonra

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız yahu bu kknın sorunları beni sinir ediyo kaç gündür topic açılmıyo ben yokken neler konuştunuz bakayım benim kızımda uyandı hanımı besledim üst deyişcez e izin verirse bide kahvaltı yapayım herkesin hafta sonu nasıl geçti iyi haftaya başlamak dileyiyle begümcük nie nice üç aylara inş hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum gün içinde kızım vede kkda sorun olmazsa görüşürüz öpüyorummmmmmopuyorumnanaktan

yani o keseyi alıyolar kürtaj mı oluo o zaman

Canım evet kürtaj oluyorsun. Tüm belirtileri hamilelik belirtileri ile aynı. Sadece benim doktorum yüzümden anladı bende bir anormallik olduğunu.. Tüm hamileler gibi yorgun, bitap olmam gerekirken ben bomba gibiydim. Bulantılarım falan yoktu..

günaydın canlarr
nasılsınız bugün
hepinize güzel bir hafta dilerimm

Günaydın canım. Ben stresliyim:kedi: Sen nasılsın?

Back