Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde annemle babam boşanma aşamasında begümcüğüm
canım sorma geçen dediydim ya benimde gelmedi die. ekim 2 de gelmesi gerekti.kasım 2 oldu hala yok :1no2:
evet herkesler hoşgelmiş kaydirigubbakcemile5
hayırdır canım sende ne sıkıntı var
üzmemeye çalışıyorum canım nasıl geçti hafta sonun cnm
benimde annemle babam boşanma aşamasında begümcüğüm
Canım valla bilemiyorum. İnşallah başka bişey yoktur. Zaten azıcık daha bekleyip doktora gideceğim. Genelde benim de düzensizdir regl tarihlerim..
İyiyim hayatım. Cumartesi kocişim ve kocişimin ailesi pikniğe gittik yazlıklarına.. Güzeldi yani.. Dün ise hep evdeydik. Miskin miskin oturduk. Film izledik falan..
Canım çok üzüldüm. Kesin karar mı bu? Annen için en iyisi olacaktır eminim..
bende bu hafta son geldi geldi , gelmedi gidicem doktora yerimseniben
annesi için neden en iisi olacakki tatlım. çok önemli bi durum yoksa inşallah düzelirler yaa
evet canlarım kesin karar ya ben mahvaldum resmen
bu süre içinde 3 kez yaptım canım. negatif çıktı hepsinde de. sende yap bi emin ol canım durumundan.Test yaptın mı canım sen? Benim elim varmıyor yapmaya:gitme:
Canım daha önceden yaşanmışlıklar vardı ondan dedim. Tabii ki boşanmaları güzel bir olay değil; ama annesi adına sevinirim. Artık üzülmez.:gitme:
bu süre içinde 3 kez yaptım canım. negatif çıktı hepsinde de. sende yap bi emin ol canım durumundan.
hımm tabiki öyle bir durum varsa iki taraf için de en hayırlı olanı olsun. inşallah daha mutlu olurlar seçtikleri bu yolda
haklısın butterciğim anneme yaptığı hakaretler falan bilemiyorum yani ben moral olarak 0000 ama ayakta durmalıyım biliyorum
haklısınız canlarım Allah Razı Olsun hepinizden iyiki varsınız
Canım bence git hemen.. Allah korusun kist falan olmasın.. Bende yapacağım; ama başımdan daha önce gebelik geçtiği için korkuyorum canım ya:sinifsinif: Yine hazırlıksız bir gebelik dönemi geçirmek istemiyorum. Gerçi gebeliğe ait hiçbir belirtim yok.benneyaptımki
Canımcım biz senin yanındayız, eşin yanında:teselli: Biliyorum zor bir durum; ama hayırlısı böyleymiş canım benim:1hug:
haklısınız canlarım Allah Razı Olsun hepinizden iyiki varsınız
Günaydın KK Seksü Bayanları nassınız bakalım?
amannn kist olmaz inşallah :1shok: gebelik dönemi derken bebişin varmı canım senin. ilk zamanlar belirti olmuyor deilmi zaten. bi test yap canım da emin olalım a.s
Günaydın canım. Ben iyiyim kendi adıma. Sen nasılsın?
İnşallah canım:Saruboceq:
Bebiş yok canım. Boş gebelik geçirdim ben. Onun için korkuyorum zaten. Plansız bir gebelik daha geçirmek istemiyorummafoldumben