Misophonia

O kadar sesli bir ortamda yaşıyoruz ki insan biraz sessizlik istiyor . Ben de rahatsız oluyorum . Ama bazı sesleri duymamak için kafanızı başka şeylerle meşgul etmeyi deneyin . o_O

Ay bu başka konuymuş ben bu konuya yorum yaptım diyorum konı ismi aynı ama yorumum yok meğer aynısı açılmış hayırdır akım mı var buna ve brnde de yeni oluştu kısmen hiç adı nedir bunun bakmadım

Bayanlar sanirim bir tane daha ayni konu acilmis diye kimse bu konuyu kimse dikkate almayacak , konum kapansin o zaman, moda olsun diye aglamadim sinirden biraz once gercekten bu konu once acilan konunun ustune tesaduf oldu, bu illeti 6 7 yildir cekiyorum bununla allakali cok eski bir konum daha vardi, cozum ariyorum yoksa kafayi yiyecegim

Telden yazdigim icin azim hatasi oluyor kkusura bakmayin, tek kisiyim
klavyede k ile m nin uzak olmadıgını dusunursek... sizi zan altında bırakmak istemem.
ancak konunuzu kibledim. ilac ismi yasak.

gecmis olsun...
diger konuyu okursanız eli titreyecek kadar kotu olan pek yok,
sizin hayatınızı epey etkilemeye baslamıs, o yuzden psikiyatr her kosulda iyi bir cozum olacagını dusunuyorum.
onerdigi seyler olursa daha sonra bizimle de paylasırsanız seviniriz... : )

klavyede k ile m nin uzak olmadıgını dusunursek... sizi zan altında bırakmak istemem.
ancak konunuzu kibledim. ilac ismi yasak.

gecmis olsun...
diger konuyu okursanız eli titreyecek kadar kotu olan pek yok,
sizin hayatınızı epey etkilemeye baslamıs, o yuzden psikiyatr her kosulda iyi bir cozum olacagını dusunuyorum.
onerdigi seyler olursa daha sonra bizimle de paylasırsanız seviniriz... : )
Ilac isminin yasak oldugunu bilmiyordum, tesekkuler

merhaba bayanlar, nasılsınız?
Şuan ellerim titreyerek yazıyorum dedem yalan olmaz, biraz önce sinirden Ağladım çünkü.
Benim derdim 'sesler'
Olayı anlatayım, dışardan hiç bir şeymiş gibi gelecek size fakat benim için Çin işkencesinden farksızdı. Ben bir dersaneye gidiyorum, mezunum. Gelgelelim Karadenizli bir arkadaşım sabah sabah tıkanmışcasına bir nefes alışı var, arkadaşımı gerçekten seviyorum fakat bu durum Yüzünden ona kin besleyeceğim yakında. Ciddiyim bu Yüzden sınavda ondan nefret ettim, sınavımı kulaklarımı tıkayarak çözmeye çalıştım ama resmen beynimin içinde nefes alışlarını duyuyordum. Daha fazla sınav çözemeyeceğini anlayınca 1 saat erken çıktım Sınavdan, tahmin edersiniz sınav sonucum da berbattı. Sınava sabah girmiştik izlerinden kaç saat geçti atlatamadım bildiğiniz sinirden Ağladım eve gelince, sınavda ağlayacaktım ama birisi görmesini istemediğim için ağlayamadım. Bayanlar hiç bir Çözümü yok mu bu illetin? Ritalin içeren bir ilaç varmış konsantrasyonu baya arttırıyormuş, sizce psikiyatra gitsem sınavda almam için bana o ilaçtan verebilir mi? Böyle gerçek sınavda nazarım hiç bilmiyorum acil çözüm yolu bulmam lazım bayanlar, ritalin kullandınız mı hiç? Kullanmalı mıyım? Antidepresan hakkında düşündükleriniz neler? Lütfen bana yardım edin insanlar gülüp geçiyor bu duruma ama ben kendimi tumarhanelik hissediyorum tüm sosyal Yaşamım da alt üst olmak üzere, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Hayır kullanmamalısın.Bende ileri derecede dikkat dağınıklığı var.Psikolog ve psikiyatr'a defalarca gittim.Fakat çözüm değil.Hayat boyu ilaç kullanamazsın zaten hiçbir doktorda sana bu ilaçları yazmaz.Çünkü kırmızı reçete ile satılıyor.Deli gibi yorgun olup,uykum olup uyuyamadığı biliyorum.Kalp çarppıntısından korkup kriz gçiriyorum sanıp defalarca acile gittim.Bu ilaçların içinde eser miktarda uyuşturucu var.Yani uyutmuyor,karnını acıktırmıyor,ani duygu değişimleri yaşatıyor.İlacın etkisi geçmeye başladığı anda ağlama krizleri geliyor.Çünkü 3 dakika önce deli gibi odaklanıyorken 3 dakika sonra yan masadaki insanların konuşmalarını duyuyorsun istemsiz olarak.

X