- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
Kocanın gıcırdamasından rahatsız olmak da girer mi acaba misophoniaya ?
Nasıl gıcırdadığına göre değişir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanın gıcırdamasından rahatsız olmak da girer mi acaba misophoniaya ?
aynen =)Hastalanıp hastaneye gidince haline şükredersin ya. İşte öyle bişey
valla bilemeycüün =)Bir konuda acilmaya gorsun ardindan benzerleri geliyor bu ara ayni anda acacagi tutuyor bazilarinin
KonBir konuda acilmaya gorsun ardindan benzerleri geliyor bu ara ayni anda acacagi tutuyor bazilarinin
Ben kkya girdigim anda actik konuyu taze taze belki rahatlarim diye, bir tane daha konu oldugunu bilmiyordum
Dejavu olmuş sanaAy bu başka konuymuş ben bu konuya yorum yaptım diyorum konı ismi aynı ama yorumum yok meğer aynısı açılmış hayırdır akım mı var buna ve brnde de yeni oluştu kısmen hiç adı nedir bunun bakmadım
Telden yazdigim icin azim hatasi oluyor kkusura bakmayin, tek kisiyim"açtık" derken...?
siz kaç kişisiniz orda?
bu arada bence de bir psikiyatra gidin.
konsantrasyon icin de iyi gelir.
Modayı yakından takip etmelisin şekerimYeni moda mı misophonia?
Geri kaldık harbim yaw.Modayı yakından takip etmelisin şekerim
klavyede k ile m nin uzak olmadıgını dusunursek... sizi zan altında bırakmak istemem.Telden yazdigim icin azim hatasi oluyor kkusura bakmayin, tek kisiyim
Ilac isminin yasak oldugunu bilmiyordum, tesekkulerklavyede k ile m nin uzak olmadıgını dusunursek... sizi zan altında bırakmak istemem.
ancak konunuzu kibledim. ilac ismi yasak.
gecmis olsun...
diger konuyu okursanız eli titreyecek kadar kotu olan pek yok,
sizin hayatınızı epey etkilemeye baslamıs, o yuzden psikiyatr her kosulda iyi bir cozum olacagını dusunuyorum.
onerdigi seyler olursa daha sonra bizimle de paylasırsanız seviniriz... : )
Keske moda olsaydi aki sagligim daha iyiolurduGeri kaldık harbim yaw.
merhaba bayanlar, nasılsınız?
Şuan ellerim titreyerek yazıyorum dedem yalan olmaz, biraz önce sinirden Ağladım çünkü.
Benim derdim 'sesler'
Olayı anlatayım, dışardan hiç bir şeymiş gibi gelecek size fakat benim için Çin işkencesinden farksızdı. Ben bir dersaneye gidiyorum, mezunum. Gelgelelim Karadenizli bir arkadaşım sabah sabah tıkanmışcasına bir nefes alışı var, arkadaşımı gerçekten seviyorum fakat bu durum Yüzünden ona kin besleyeceğim yakında. Ciddiyim bu Yüzden sınavda ondan nefret ettim, sınavımı kulaklarımı tıkayarak çözmeye çalıştım ama resmen beynimin içinde nefes alışlarını duyuyordum. Daha fazla sınav çözemeyeceğini anlayınca 1 saat erken çıktım Sınavdan, tahmin edersiniz sınav sonucum da berbattı. Sınava sabah girmiştik izlerinden kaç saat geçti atlatamadım bildiğiniz sinirden Ağladım eve gelince, sınavda ağlayacaktım ama birisi görmesini istemediğim için ağlayamadım. Bayanlar hiç bir Çözümü yok mu bu illetin? Ritalin içeren bir ilaç varmış konsantrasyonu baya arttırıyormuş, sizce psikiyatra gitsem sınavda almam için bana o ilaçtan verebilir mi? Böyle gerçek sınavda nazarım hiç bilmiyorum acil çözüm yolu bulmam lazım bayanlar, ritalin kullandınız mı hiç? Kullanmalı mıyım? Antidepresan hakkında düşündükleriniz neler? Lütfen bana yardım edin insanlar gülüp geçiyor bu duruma ama ben kendimi tumarhanelik hissediyorum tüm sosyal Yaşamım da alt üst olmak üzere, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum