Misophonia deli edicek beni !!

Ay bende de var bunlar hastalik mi bu :KK17: yalvririm yapmayin diye bagirasim geliyor. Çok asiri asiri sorun yaratmıyor ama deli gibi rahatsız oluyorum o_O

hoşgeldın kıs =))
evet yalvarırım dıye bagırasın gelıyosa var
ben bu konuyu cok arastırdım sonra bır baktım mısophonia yok dedım ya daha neler
sonra bı daha baktım valla oyleyım

Bir de şeftali yiyenler vardı şrölöppppp föşürtttt şapırtttt

psikolog arkadasınız da "sen de yap, aş" mı dedi? :KK57:

ben hic sormadım, ancak sosyal hayattan uzaklastıkca takıntılarımın arttıgının farkındayım.
cunku cok sessiz ortamda oturmaya, calısmaya alışık biriyim,
adına huzur desem de bu sekilde kendi huzursuzluklarımın kaynagını besliyorum,
o yuzden aritmik seyler dinleyerek kulagımı alıstırıyorum.
zaten sevdigim muzik tarzları da buna yakın oldugundan sosyal hayattaki sesleri de boyle eglenceli hale cevirmistim.
sinirlerim bozuksa, stresliysem tahammul esigim düsüyor bunu da mumkun oldugunca kontrol altında tutmaya calısıyorum.
simdiye kadar bu konuda bir uzmana basvurma gereksinimi de duymadım.

ya ınternette de bı cok yerde uzmanla cozulecek bırsey degıl yazıyor ama yurtdısında bu ve benzerı kurslar acılmıs
azıcık da olsa yenılıyormus da kım ugrasıcak yalnız yerken ıyıyım ben =))

hepsinden var nefret ediyorum hele o dişinden ses çıkaranlar boğasım geliyor o çikolatayı yalanarak yiyenler defolunnn

oyle yapınca dişin arasındakı sey cıkmıyor kı
yanı kürdan var diş ipi zor gelıyosa :KK43:

oyle yapınca dişin arasındakı sey cıkmıyor kı
yanı kürdan var diş ipi zor gelıyosa :KK43:
Ya ben kürdanla diş karıştırılmasına da hastayım, böyle ağızdan ses geliyor da cırk cırk. Annem yapardı çok, offf...Benim ailem de bıkmıştı benden:KK70:

Anam bu çok kötü. Catali kaşığı disine degdirerek yiyenlere de tahammül edemiyorum :KK43:

evet kaşığı dişine çarpmak off yaaa :KK43:(((
Ben de öyle yerim ama başkasının sesine dayanamam:KK70: Misafirlik şeftaliler kütür kütür olur bizde elma gibi, kendi yiyeceklerim yumuşak. Böyle de sinsiyim işte hehe:KK70:

=))

yemekten geçtim yan masamdaki hasta o naıl bir nefes alış artık diycem git hava taktır deliriyorum

hatta bu tarz hastalar yanı mesela ben öksürmem
hapşırmaktan nefret ederım kendım bıle

ya ınternette de bı cok yerde uzmanla cozulecek bırsey degıl yazıyor ama yurtdısında bu ve benzerı kurslar acılmıs
azıcık da olsa yenılıyormus da kım ugrasıcak yalnız yerken ıyıyım ben =))

bu sesler yalnızlıga ittigi gibi gunluk hayatta umursamadıgım seslerden de uzaklastırmasıyla sosyal hayatta daha takık biri olmama neden oluyor, bir nevi kısır dongu.

o yuzden kendimi kapatmıyorum,
ancak dısarda gerildigimi hissettigimde kimseye caktırmadan usul usul evin yolunu tutuyorum :KK45:

bu arada karsıma cıkan ilk sitelerden birinde şu yazıyordu:
"humming, muffled talking, nasally voices, overused words such as um or ah (repeated words), sibilance sounds (S, P, T, CH, K, B sounds), singing, gravelly voices, bad singing, soft whisper-like voices and whistling. "
armonik olmadıgı surece hepsine takıgım :KK43:

Ben de öyle yerim ama başkasının sesine dayanamam:KK70: Misafirlik şeftaliler kütür kütür olur bizde elma gibi, kendi yiyeceklerim yumuşak. Böyle de sinsiyim işte hehe:KK70:

cok mutluysam guzel bir gunde acık havada kimsenin ne karpuz ne seftali sesine takılırım.
ancak aralarından birine gıcıksam ona takılır, sonra da butun sesleri gordukce kulagımdaki cınlamayı susturamamaya baslarım :KK43:
bu arada elma gibi seftalinin "katırt!" sesi iyi rahatsız etmiyor :KK53:

bu sesler yalnızlıga ittigi gibi gunluk hayatta umursamadıgım seslerden de uzaklastırmasıyla sosyal hayatta daha takık biri olmama neden oluyor, bir nevi kısır dongu.

o yuzden kendimi kapatmıyorum,
ancak dısarda gerildigimi hissettigimde kimseye caktırmadan usul usul evin yolunu tutuyorum :KK45:

bu arada karsıma cıkan ilk sitelerden birinde şu yazıyordu:
"humming, muffled talking, nasally voices, overused words such as um or ah (repeated words), sibilance sounds (S, P, T, CH, K, B sounds), singing, gravelly voices, bad singing, soft whisper-like voices and whistling. "
armonik olmadıgı surece hepsine takıgım :KK43:

oowww sızınkı de baya bı fazla
kalem cıtlatır bazıları mesela dusunurken o da kötü :S
oyle rahatlıyan da var tuhaf

Bu kadar ileri düzeyde değil ama sakız çiğneme sesinden, saat sesinden ve höpürdeterek bir şey içme sesine ben de katlanamıyorum.

oowww sızınkı de baya bı fazla
kalem cıtlatır bazıları mesela dusunurken o da kötü :S
oyle rahatlıyan da var tuhaf
benim derdim çok,
avm lerin ugultusuna dayanamadıgım icin mi, bu rahatsız edici seslerden mi, yoksa yaşam tarzımdan mı kararsızım; alısveristen bile nefret ederim :KK45:

benim derdim çok,
avm lerin ugultusuna dayanamadıgım icin mi, bu rahatsız edici seslerden mi, yoksa yaşam tarzımdan mı kararsızım; alısveristen bile nefret ederim :KK45:

aaa alısverıse bayılırım ama kesınlıkle tek basıma yapmaya yanımda bırı oldu mu zaten boş boş konusur kafamı dagıtır zaten magazalardakı apaçi muzıklerı erıp yetıyor =)

X