- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Teşekkürler canım, hepimize başarılar diliyorum.Sunumun canlı canlı olmuş, çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım, hepimize başarılar diliyorum.Sunumun canlı canlı olmuş, çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, başarılar dilerim
Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim, haklı sayılırsınız. Ben bunu yediğimde başka birşey yemiyorum.Buna corba demek haksizlik olur.
Baslibasina yemek.valla.
Ellerinize saglik
Teşekkürler, sadece çorbayı yersek tüm öğünü karşılayacak bence. Erişteleri de yiyebiliriz di mi?diyetteyiz ama eriştelerini ayıklaya ayıklaya yeriz çünkü harika görünüyor
Ellerine sağlık canım,görüntü süper ,sosu ye beni diyor ,başarılar dilerim.Hayırlı günler arkadaşlar. Davet sofralarımda sıkça hazırladığım çorbamla karşınızdayım. Doyurucu içeriği ile çorbadan daha da fazlası aslında kendileri.
Geçelim tarifimize...
Malzemeler
• 8 dolu dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
• 1 tepeleme yemek kaşığı un
• 5 su bardağı su
• 1 çay bardağı erişte
• 1 su bardağı haşlanmış nohut
• Tuz
Köfteler için :
• 100 gr Kıyma
• Tuz
• Karabiber
Üzeri için:
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• 1 yemek kaşığı kuru nane
• 1 tatlı kaşığı pul biber
Hazırlanışı
Köftelerimizi hazırlayarak başlayalım. Kıymayı baharatlarla birlikte yoğurup minik minik yuvarlayalım ve hafif un serpiştirdiğimiz tabağa alalım. Yuvarlayarak una bulayalım.
Derin bir kasede yoğurdu ve unu güzelce çırpalım.
Bir tencerede suyu erişteyi ve haşlanmış nohudu kaynatmaya başlayalım.Birkaç dakika sonra köfteleri de ilave edelim ve kaynatmaya devam edelim.
Kaynayan sudan 1-2 kepçe alıp, yoğurda ekleyelim ve hızlıca çırpalım.
Yoğurdumuzu yavaş yavaş çırparak kaynayan çorbaya ekleyelim.
Çorba kıvam alıp kaynayınca, tuzunu ekleyip 5 dakika daha karıştırarak kaynatalım.
Öte yandan küçük bir tencerede tereyağımızı eritelim ve nanemizi, pul biberimizi ekleyip, servise aldığımız çorbamızı süsleyelim.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2105239 Eki Görüntüle 2105240 Eki Görüntüle 2105241 Eki Görüntüle 2105242 Eki Görüntüle 2105243 Eki Görüntüle 2105244 Eki Görüntüle 2105248 Eki Görüntüle 2105251 Eki Görüntüle 2105253 Eki Görüntüle 2105269 Eki Görüntüle 2105286 Eki Görüntüle 2105287 Eki Görüntüle 2105288 Eki Görüntüle 2105289 Eki Görüntüle 2105290 Eki Görüntüle 2105291
Teşekkürler canım benim.E
Ellerine sağlık canım,görüntü süper ,sosu ye beni diyor ,başarılar dilerim.
Aynen öyle, teşekkür ederim.SUper olmus corba degil bu basbaya yemek yahu harika otesi lezzetli,icinde her sey var. İyi sanslar dilerim ellerinize saglik
Teşekkürler canım, hepimize başarılar.Immm lezziz gözüküyor .
Et neye yakışmaz ki eminim çok lezzetli olmuştur .
Ellerine sağlıkk , yarışmada başarılar dilerimmm
Teşekkür ederim, hepimize başarılar diliyorum.Ellerinize sağlık nefis görünüyor yazdım kenara başarılar
Teşekkürler canım.Ellerine sağlık canım harika görünüyor
Teşekkür ederim canım.Mikemmell manzara, anlatmaya gerek yok..goruntu süper...