• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misk ve Amber Notalı Parfüm Tavsiyeleri

yasmin80

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
9
0
6
34
Ankara
Selam arkadaşlar; Ben Parfümlerde misk ve amber kokularını çok seviyorum. Çok fazla parfüm bilgim yok. Bu nedenle sizlerin tecrübe ve bilgilerinize başvurmak istedim. Bana içeriğinde misk ve amber notaları barındıran parfüm önerilerinde bulunun lütfen kızlar:)))

aaa evet amber elixir var. vücut kremini almıştım, baya kalıcı oldu ve eşim beğendi. parfümü yaz için olmasa da bahar ve kışta kullanılabilir.

misk ya da amber hemen hemen bütün parfümlerde bulunur.parfümün kalıcılığını arttırır çünkü.
baskın notası misk olan bildiğim kokular narciso rodriguez in kokuları. antonio banderas spirit de ölye misk ağırlıklıydı.avon un soft musk kokusu.the body shop un white musk ı
amber olarak da söylenmiş zaten oriflame in amber elixiri var

misk ya da amber hemen hemen bütün parfümlerde bulunur.parfümün kalıcılığını arttırır çünkü.
baskın notası misk olan bildiğim kokular narciso rodriguez in kokuları. antonio banderas spirit de ölye misk ağırlıklıydı.avon un soft musk kokusu.the body shop un white musk ı
amber olarak da söylenmiş zaten oriflame in amber elixiri var

narciso rodriguez i duymuştum. Hatta sarah jesicca parcer loveyl parfüme benziyormuş kokusu. Ama jesicca parcerin daha güzel olduğunu duymuştum bu parfüm hakkında bilgin varmı canım nasıl bir koku?

lovely yi baya benzetmşler fragrantica da.ama ben denemedim hiç bilmiyorum kokusunu.sevenleri çok bildiğim kadarıyla

Back