Mısır'da Şok Evlilik! Damat 9, Gelin 8 Yaşında

Ay cocuklari ellerinden tutup goturuyorlar bi de kucaklarina aliyorlar pes yahu bunlar dalga geciyor olmali yok yaw gercek olamaz:KK57:

Olan olmuş maalesef, bari iyi yanından bakmaya çalışalım; sübyancılık/pedofoli yok çok şükür.
Şükretmek zorunda kaldığımız durumlara bak, hey yarabbim.

Misir müslüman bir ülke, cocuk yasda evlilik acaba normalmi, yoksa bu bir istisnami, cok merak ettim ? :KK57: Normal olmasa muhakkak polis veya jandarma bu cocuk dügününe müdahele ederdi, demekki kanunen yasal.
Müslüman olmayan ülkelerde, böyle bir igrenc durumda, anneler ve babalar muhakkak hapishaneyi boylardi. Cünkü bu olay pedofili olmasa bile cocuk istismari. Cocuklari kücük yasta cinsellige zorlamak, büyük bir suctur. :KK62:
Tüylerim diken diken oldu ve kanim dondu okurken.
K kararsiz_2013 inan espri halinde yapilan yorumlari okuyunca bende cok sasirdim.

Misir müslüman bir ülke, cocuk yasda evlilik acaba normalmi, yoksa bu bir istisnami, cok merak ettim ? :KK57: Normal olmasa muhakkak polis veya jandarma bu cocuk dügününe müdahele ederdi, demekki kanunen yasal.
Müslüman olmayan ülkelerde, böyle bir igrenc durumda, anneler ve babalar muhakkak hapishaneyi boylardi. Cünkü bu olay pedofili olmasa bile cocuk istismari. Cocuklari kücük yasta cinsellige zorlamak, büyük bir suctur. :KK62:
Tüylerim diken diken oldu ve kanim dondu okurken.
K kararsiz_2013 inan espri halinde yapilan yorumlari okuyunca bende cok sasirdim.
Olay yargiya taşınmış zaten.

Ailenin amaci cocuklarla beraber evcilik mi oynamakmiydi acaba:KK57:

Bizi bu hayattan kurtardıģı için ATAMa sonsuz teşekkürler.

Çocuklarda Evcilik oynarlar artık

Ayıp be ayip

Isin bir olumlu yanı varsa
o da kizin bir sapigin cinsellik objesi olmadigidir....
en azindan yasitlar...ikisi de cocuk
ikisi de masum....
yalnis anlamayin kesinlikle tasvip etmiyorum
ama kizi 40 yasinda adamla evlendirmelerinden iyidir...

Back