Mısır'da Şok Evlilik! Damat 9, Gelin 8 Yaşında

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.haberler.com/misir-da-sok-evlilik-damat-9-gelin-8-yasinda-8006843-haberi/
Mısır'da Şok Evlilik! Damat 9, Gelin 8 Yaşında
27 Aralık 2015 Pazar 14:53
misir-da-sok-evlilik-damat-9-gelin-8-yasinda-8006843_x_4704_300.jpg

Damadın 9, gelinin 8 yaşında olduğu evlilik büyük tepkilere yol açtı. Ailelerin telli duvaklı yaptığı düğünün videosu yayınlanınca da olay yargıya taşındı.
Mısır'da biri 9, diğeri 8 yaşındaki 2 çocuğun evlendirilmesi tepkilere yol açtı. Mısır'ın Dekhaliye şehrinde 23 Aralık'ta gerçekleşen bir düğün, sosyal medyada tartışma yarattı.

TELLİ DUVAKLI EVLENDİLER

Çocuk yaştaki Muhammed Hasan Atiye (9), amcasının kızı olan Nebile Abdusselam (8) ile telli duvaklı evlendirildi.

BÜYÜK TEPKİLERE NEDEN OLDU

Düğün fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasıyla Mısır Çocuk Hakları Dernekleri Federasyonu, çocukların aileleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya büyük tepki gören olay, yargıya taşındı.

Cocuklari oyuncak bebek gibi bir o yana bir bu yana ceke ceke sazli sozlu dugunde yapmislar. Pes yuh hatta cus yahu:KK57::KK11:

Çok büyükmüş yaşları bence geç bile kalmışlar halbu ki göbek bağları kesilirken birbirlerine göbek bağlarını bağlayıp evlendirilmeleri gerekirdi :KK11:

Merak ediyorum bunlari odaya kapatinca birseyler yaparlar mi ?
O yasta ben inanin cinsellikle ilgili birsey bilmiyordum.
O yasta durmadan evcilik oynardik .s
zaar bunlarda oyle yapcak.

Merak ediyorum bunlari odaya kapatinca birseyler yaparlar mi ?
O yasta ben inanin cinsellikle ilgili birsey bilmiyordum.
O yasta durmadan evcilik oynardik .s
zaar bunlarda oyle yapcak.

Belli olmaz bacım o yaşta evlendirdiklerine göre öğretmişlerdir birşeyler

bı ayakları cukurdayken ne evlılıgı anlamam
bıraz daha bekleselermıs fosillesırlermıs
:KK57: bukadar yaşlı evlenılır mı yahu !!!!
gormek ıstedıgım yaş 90-80
gercekte olan 9-8

çü$ diycem
benim 7 yasinda kizim var 1 sene sonra evli olmasi ne demek
subyancilik ama oglan da kuçuk
subyanci olan kim bu duurumda

Yani orasi da dogru .
Cahillik dupe duz cahillik.

Cahillik aptallık sapıklık vs vs say say bitmez o yaşta ki kız çocuğu umarım kalıcı bir hasar görmez bedeni daha çok küçük gerçi psikolojik olarak hasar göreceği kesin yazık günah ya

Herkes burda nasil saka yapabiliyor anlayamiyorum! Cok sinirlendim! Bu ne ya!! Cocuk istismari! O kayserideki üvy anne ile ayni cirkinlikte! Migdem bulandi, resmen küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum :KK62:

Kız 8 oğlan 18 olaydı durum vahimdi...
Bunlar yaşıt...beraberce büyür giderler...
İkisi de çok yaramazsa demek ki,ana babaları bıkmış,basmış nikahı kapatmışlar bi eve, burda kudurun diye :KK70:

Back