• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misifonya rahatsizligi.olan var mi(seslere kar karai asiri duyarlilik) ?

Pmbemsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
95
59
3
Kizlar bu hastalik kisacasi.seslere karsi asiri duyarlilik mesela agiz saplatanlari sakiz cigneyenleri bi kaşık suda bogasiniz geliyo buna engel.olamiyosunuz vedaha bir suru ses

Yaşasın eşime su an tanı konmuş oldu:KK49: Ben gıcık ,mudehaleci adamin teki diye düşünüyordum.:KK45:

Daha önce konusu vardı burada, görülen bir durummuş

Bu rahatsızlığın ismini bilmiyorum ama bende de var bu durum. Ağız şapırtısı, çekirdek çitleme sesi, elma yenirken çıkan ses, saatin tik tak sesi, horlama sesi gibi seslerden inanılmaz rahatsızlık duyuyorum...

:KK53:Kesin bende de var bir hastalık allahımmmm . Dün gece sinirlerim bozuk oturuyorum babamda yanımda çekirdek çitliyor çayını höpürdeterek içiyor sinirlerim 10000 kat daha bozuldu odama gidip kapıyı kapattım 8 de yatağa girdim :skandal: sırf ses kesilsin diye

Bu aralar bende de var ama benimki gebelikten kaynakli .Her ses rahatsiz ediyor ya susturmaya calisiyorum ya ortam degistiriyorum. Ozellikle sessizligin icindeki ritmik sesler sinirlerimi bozuyor.

Hamileliğimin ilk belirtisi buydu. Sese karşı o kadar hassas olmuştum ki uyuyamıyordum. Oteldeydik ve eşimin duymadığı benim inceden duyduğum bir ses geliyordu Allahım çıldıracaktım. Otel görevlisini aradım neler neler ama bir türlü o ses beni yatırmadı.
Hala da öyleyim :) ama 5.aydan sonra azaldı şükür alıştım :)
Allah her zaman öyle olanlara sabır versin yardım etsin. Çok zor.

Resmen kendime tanı koydum. Bende de var. Ama çok kötü bir şey. O kadar hassasım ki sese karşı. Mesela kıtır kıtır birşey yenmesi, belli aralıklarla aynı sesin gelmesi, tv sesi, buzdolabı sesi, bilgisayarın fan sesi, belli bir süre sonra insan sesi.... Vs. Böyle uzar gider.

Ben de bu tip sesler baş ağrısı, kafa karışıklığı, yorgunluk gibi rahatsızlıklara sebep oluyor. Ailem dalgayla karışık doktora git diyordu demekki haklılarmış.

Bendde vaaaaarrr
Olmaz olasica
:(
Ozellikle mic mıc sese aşırı aşırı aşırı gıcık oluyorum
Sakiz cigneme sesi :(

Bende sadece sakiz cignemesi ve agiz sapirtisina karsi var :) ama resmen karaimdakini bogmak herseyi firlatmak.istiyorum ama bunu anlamayan.kisiler abarttigimi dusunuyo gercrktrn resmen yasam.kalitem dusuyo

Gercekten bu rahatsizlik bana cinayet isletecekk ya dayanamiyorum hele yanimda sapur supur yemek yiyolar ya resmen elime ne gecerse firlatmak istiyorum artik gercekten dayanamiyorum

Back