Misafirlerler

İyi de daha milletin ne yapıp ettiğinden haberin yok bu nasıl salmak. Sonradan görüyorsunuz herşeyi. Sigara içmişse, falanca biz bu evde sigara içmiyoruz balkonu kullan bir dahakine diyeceksin. Yatak odasına geçelim demeyeceksin ki çocuklar yatağında tepinmesin. Hata sende.
Ha çay dökülür o ayrı ama onda da bana bırakmadılar diyorsun. Git sil halını, kendi çözümün neyse onu uygula. Ev sahibi gibi değilsin.

bende soylendim biraz sakayla karisik ama anlayan anlamayan farki iste kulak sapirtatmami ne diyolar ole yapti kadin

benden yasca buyuk bide esimin yakin akrabasi ben o yuzden diyemem . benim kizdigim kendi evlerinde yaprak oynamaz burda bu kadar pislik yapti kendime kiziyorum tabiki bu kadar rahatligi ben veriyorum diye ahh benim safligim diye

sagol canim evi dun toparladim bugun isdeyim haliyida silmeye calistim cok kotu girmis ne denediysem olmadi artik yikamaya vercem
Benim halımada çay dökülmüştü. Bimde satılan bulaşık makinası parlatıcısını denedim. Sonuç eskisinden daha temiz oldu, sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…