- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi Sevdambenimm
Az da sen onlara git bakalım yanlışlıkla dök çayı falan ne olacak herkes sen kadar sabırlı değildir bence maşallah sanahaklisin dogru tespit Annemde ayni seyleri soyluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az da sen onlara git bakalım yanlışlıkla dök çayı falan ne olacak herkes sen kadar sabırlı değildir bence maşallah sanahaklisin dogru tespit Annemde ayni seyleri soyluyor
çocuklara bir şey diyemem banada çocuklu aile geldiğinde en son yatak odamın tülü mekan yatağımın altından çıkmıştı. günlerce aramıştım. ama yetişkinler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bardak dökülmesi çocuğun elma sürmesi yemek takımı kırılması en önemliside çocuk olan bir evde sigara birazcık misafirliği aşar gibi geliyor. birde gelen ailenin bunları hoş görecek kadar geniş olması ters geldi bana. çağırma bi daha. yada önceden hazırklı ol olacaklara.iyi pazarlar kizlar ,
evet yine herzamanki gibi misafirlerimiz vardi dun aksam ..
bi haftadir yaptigim temizlige emegime o kadar uzuluyorumki ..ev savasdan cikmis bi halde suan .. iki aile vardi alt tarafi desemde bi sekilde oluyo .. ilk masada yemek takimim kirildibenim kalp kut kut yerden parcaya bolundu sicrayan yemek artiklarini silmekde cabasi
ayni anda avizeden cizzz ses.grldi lambasi patladi..neyse topladim ortaligi devam cay fasti cerez felan .. kendi evinde heykel gibi oturan adam nedense bize gelince haliya bi yayildi uzatti bacaklarini cerez cay derken hop o buyyuuk cay bardahi halinin kenarindan oteki uca kadar dokuldu
dedim tamam kendimi tutuyorum o canim halim 2 gun once sildigim suan o kadar kotu durumdaki bi yandan biri ustune su dokelim dedi digeri deterjan derken bana firsat vermediler uzerine havlu serdirdiler ole kaldi ..neyse dedim yatak odasina gecelim cocuklar o yatagun ustunde nasil tepindilerse yatak denilcek yeri kalmamis
bi degeri cocugu kucuk eline elma armut verdi o elmayi koltuklarima sur Allah sur sanki temizlik yapiyo anneside hep guldu hic pesine duseyim bisey yok .
diger cocuklar kalem kagit istediler masayi boyamislar oysaki onlara top vermistim ..neden anlamiyorum neden anneler cocuklarin pesine dusmuyo benim cocugum yok diyemi nedir bu rahatlik nerden geliyo
cok guler yuzlu oldugum icinmi acaba diyorum mutfaga girmis cocuk firini calistirmis hangi birini sayayim.
banyoya gittim adam gitmis lavobaya sigara kullerini atmis hep dolaplarin uzerlerine birde clozete izmariti kafayi yicek oldum girdim yeniden temizledim .oysaki balkonum var cikabilirdi,
bugun butun gun yeniden temizlik yapip yarin is basi ve ben halen oturuyorum pilim bitmis gibi cook canim sikkin niye insanlar kendi evlerinde rahat olmadigi kadar bizdr rahatlar ve her geldiklerinde biyerlere biseyler dokuluyoya
Valla canım o yüzu senden almışlardır benimde çocuğum yok eltilerim geldiklerinde aynı şey benimde başıma geliyodu 1 yılım doldu 2nci yilumda kibarlıgi bıraktım açtım ağzım yumdum gözümü sıkıysa şimdi yapsınlar ona göre bir daha geldiklerinde sert bi şekilde uyarını yap küser se küssün kendi canından kiymetlilermiiyi pazarlar kizlar ,
evet yine herzamanki gibi misafirlerimiz vardi dun aksam ..
bi haftadir yaptigim temizlige emegime o kadar uzuluyorumki ..ev savasdan cikmis bi halde suan .. iki aile vardi alt tarafi desemde bi sekilde oluyo .. ilk masada yemek takimim kirildibenim kalp kut kut yerden parcaya bolundu sicrayan yemek artiklarini silmekde cabasi
ayni anda avizeden cizzz ses.grldi lambasi patladi..neyse topladim ortaligi devam cay fasti cerez felan .. kendi evinde heykel gibi oturan adam nedense bize gelince haliya bi yayildi uzatti bacaklarini cerez cay derken hop o buyyuuk cay bardahi halinin kenarindan oteki uca kadar dokuldu
dedim tamam kendimi tutuyorum o canim halim 2 gun once sildigim suan o kadar kotu durumdaki bi yandan biri ustune su dokelim dedi digeri deterjan derken bana firsat vermediler uzerine havlu serdirdiler ole kaldi ..neyse dedim yatak odasina gecelim cocuklar o yatagun ustunde nasil tepindilerse yatak denilcek yeri kalmamis
bi degeri cocugu kucuk eline elma armut verdi o elmayi koltuklarima sur Allah sur sanki temizlik yapiyo anneside hep guldu hic pesine duseyim bisey yok .
diger cocuklar kalem kagit istediler masayi boyamislar oysaki onlara top vermistim ..neden anlamiyorum neden anneler cocuklarin pesine dusmuyo benim cocugum yok diyemi nedir bu rahatlik nerden geliyo
cok guler yuzlu oldugum icinmi acaba diyorum mutfaga girmis cocuk firini calistirmis hangi birini sayayim.
banyoya gittim adam gitmis lavobaya sigara kullerini atmis hep dolaplarin uzerlerine birde clozete izmariti kafayi yicek oldum girdim yeniden temizledim .oysaki balkonum var cikabilirdi,
bugun butun gun yeniden temizlik yapip yarin is basi ve ben halen oturuyorum pilim bitmis gibi cook canim sikkin niye insanlar kendi evlerinde rahat olmadigi kadar bizdr rahatlar ve her geldiklerinde biyerlere biseyler dokuluyoya
öküz diyorum ben onlarainsan mı ağırladınız goblin mi ya bu ne böyle. bir misafirlikte mi oldu tüm bu olaylar?
3bucuk da gelip gece 11 bucukda kalktilar canimBen bu misafir konularinda genelde misafiri tutarim hele ki cocuksa ev sahibinin daha anlayisli olmasi gerektigini soylerim.
Ancak sizin konunuz beni bile gerdi.
Bir de anlamadim,, nasil misafie bu gelip 8 saat oturuyor siz hizmetleniyorsunuz. Bir de calisiyorsunuz.
Size acimayana siz hic acimayin. Bir daha davet etmeyin. Yaziktir yahu.
sagol canim evi dun toparladim bugun isdeyim haliyida silmeye calistim cok kotu girmis ne denediysem olmadi artik yikamaya vercemHalıyı yıkamacıya ver evede yarım gün temizlikçi çagır ne ugraşcan faturayıda eşine ödettir olsun bitsin dert etme
Desenize o zaman mecbur hep bu durum olacak :)bu hep boyle gelenler aileden o yuzden mecbur yine gelicekler. anlamadigim fark ettim sadece bizde cok rahatlar caylar kahveler arka arkaya tam 8 saat kalmislar
Ayy gerçek mi iyiki gördüm bu yazıyı.sıkıntılı bi gün olmuş sadece bi tek konuda tavsiye vermeye geldim halınızın lekeli yerlerine bulaşık parlatıcısı dökün ve ovalayın her lekeye birebirdir halı yıkamacıların bile çıkartamadığı lekeleri çıkarıyor
Sizi evime beklerim. Gerçek misiniz uzaylı mı ona bakacagim .Hiç böyle tanıdığım yok. Geçenlerde gelen misafirin 4 yaşında çocuğu tuvalete gitmek istemedigi icin koltuğuma işedi de..
Yooo misafirim pek darlanmadı.
Sinirden güldüm kusura bakmayın.
Benim de arkadaşım biliyor oğlum aşırı hareketli yaramaz ama zorla kıyamet çağırdı 1 ay oluyor bu olay.
Neyse gittik. Ben lavabodayım oğlum sen al çamaşır suyunu arkadaşımın mutfağında küçük halıya dök.
Kız yeni almıştı renkli bişey.
Allahtan bulduk ta aldım verdim kıza.
Oğlum koltuğa işese bilmiyorum kalbim mi durur.