Misafirlerler

Sizin 3 hatanız var.
1- Yatak odanızı kitleyin misafire her oda açılmaz.
2- Sigara içene balkon yolu gösterin, ben 4 yıllık evliyim evimde 1 dal sigara içilmiş değil.
3- Arkadaşlarınızı iyi seçin.

Genellikle kabul etmiyorum ama bir yerden sonra kaçamıyorsun çocuğunu salıp muhabbete dalan ebeveny varsa bende ikramları falan bırakıp çocukların peşine geziyorum , iş yerinde bir arkadaşım küs şuanda sebebi evde çocuklardan muhabbet mümkün olmuyor top havuzu olan bir yerde buluşalım demem.
İnsanları anlamak zor gerçekten misafirliğe gelirken çantaya oyun hamuru koyup gelen anne benim hayatımda olsa ne olmasa ne?
Benim çocuğumda ciddi yaramazdı özellikle 2 - 4 yaş arası hareketine yetişmek mümkün değildi hasta ziyareti taziye gibi önemli durumlar hariç gitmedim kimseye biliyorum çünkü en iyi ihtimalle bir şeyi gözüne kestirip onu bana ver diye tutturacak

pardon ama neden yatak odasına geçip oturdunuz ,

en nefret ettiğim misafir tipi , mümkünse birdaha uzun süre çağırma ,

o kacanda kalksın biraz yardım etsin sana

çocuklara bir şey diyemem banada çocuklu aile geldiğinde en son yatak odamın tülü mekan yatağımın altından çıkmıştı. günlerce aramıştım. ama yetişkinler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bardak dökülmesi çocuğun elma sürmesi yemek takımı kırılması en önemliside çocuk olan bir evde sigara birazcık misafirliği aşar gibi geliyor. birde gelen ailenin bunları hoş görecek kadar geniş olması ters geldi bana. çağırma bi daha. yada önceden hazırklı ol olacaklara.

Halıyı yıkamacıya ver evede yarım gün temizlikçi çagır ne ugraşcan faturayıda eşine ödettir olsun bitsin dert etme

Ben bu misafir konularinda genelde misafiri tutarim hele ki cocuksa ev sahibinin daha anlayisli olmasi gerektigini soylerim.

Ancak sizin konunuz beni bile gerdi.

Bir de anlamadim,, nasil misafie bu gelip 8 saat oturuyor siz hizmetleniyorsunuz. Bir de calisiyorsunuz.

Size acimayana siz hic acimayin. Bir daha davet etmeyin. Yaziktir yahu.

Valla canım o yüzu senden almışlardır benimde çocuğum yok eltilerim geldiklerinde aynı şey benimde başıma geliyodu 1 yılım doldu 2nci yilumda kibarlıgi bıraktım açtım ağzım yumdum gözümü sıkıysa şimdi yapsınlar ona göre bir daha geldiklerinde sert bi şekilde uyarını yap küser se küssün kendi canından kiymetlilermi

Herkes öyle degil.
Dokulen sacilan neysede y.odasinda cocuklarin isi ne?
izin vermemeliydiniz.
Ben y.odama girilmesinden hoslanmiyorum diyorum.
öyle insanlar akrabamdan da olsa mazerer uydurur agirlamam bir daha.
Boyle bir arkadasla gorusmeyi kestim hatta.
Beni geren insanlarla gorusmek istemiyorum ben kendimi yoramam sahsen.

insan mı ağırladınız goblin mi ya bu ne böyle. bir misafirlikte mi oldu tüm bu olaylar?
öküz diyorum ben onlara
3bucuk da gelip gece 11 bucukda kalktilar canim

sıkıntılı bi gün olmuş sadece bi tek konuda tavsiye vermeye geldim halınızın lekeli yerlerine bulaşık parlatıcısı dökün ve ovalayın her lekeye birebirdir halı yıkamacıların bile çıkartamadığı lekeleri çıkarıyor

bu hep boyle gelenler aileden o yuzden mecbur yine gelicekler. anlamadigim fark ettim sadece bizde cok rahatlar caylar kahveler arka arkaya tam 8 saat kalmislar
Desenize o zaman mecbur hep bu durum olacak :)
Benim evimde tuvallete biri sigara içse,bilmiyorum ne yaparım.

Çocuklar için şöyle birşey yapacaksınız he yapmazsanız da mecbur çekeceksiniz.
Çocuklar en ufak bir hareket elinde gezerken yiyecek birşey mi var.
Dur ver gitme oraya girme
Annesi Ayşe diyelim,
Ayşe kızına baksana,Ayşe kızının elinden şunu al,Ayşe onu oraya bırakma.
Yani onları bir şekilde rahat ettirmeyeceksiniz
Ben böyle yaptığımdan beri çok mutluyum.

Ayy gerçek mi iyiki gördüm bu yazıyı.
Leş olmuş halıma uygulayayım bari.
Teşekkür ederim ben :)

Benim oğlum da tam keşfetme durumları.
Asla yerinde durmaz.
Ev gezmesine gitmem. Çokkk nadir aşırı ısrar edilince giderim. Oda gözümden 2 saniye ayırmam oğlumu.

Sizi evime beklerim. Gerçek misiniz uzaylı mı ona bakacagim .Hiç böyle tanıdığım yok. Geçenlerde gelen misafirin 4 yaşında çocuğu tuvalete gitmek istemedigi icin koltuğuma işedi de..

Sinirden güldüm kusura bakmayın.
Benim de arkadaşım biliyor oğlum aşırı hareketli yaramaz ama zorla kıyamet çağırdı 1 ay oluyor bu olay.
Neyse gittik. Ben lavabodayım oğlum sen al çamaşır suyunu arkadaşımın mutfağında küçük halıya dök.
Kız yeni almıştı renkli bişey.
Allahtan bulduk ta aldım verdim kıza.
Oğlum koltuğa işese bilmiyorum kalbim mi durur.

Yooo misafirim pek darlanmadı.
Zaten darlansa cisi gelen çocuğu (çocuk nekadar istemese bile ) icabında zorla tuvalete götürürdü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…