Misafirlerler

Çocuklara oturun da yiyin diyebilirsin önüne örtü verebilirsin
nasil yapabilirim ki evime gelmisler
Erkeklere bana dokunuyor sigara balkonda için diye bilirsin ve çay mi döküldü siz telaş etmeyin ben hallederim hemen ilk defa olmuyor dersin bı havlu peceteyle islagini aldırıp bulaşık makinesi parlaticisiyla silersin pırıl pırıl olur yatak odası ne alaka da misafirleri sokuyosunuz onu anlamadım yanlız

Gercekten insanlar bu rahatligi nerden buluyorlar ya. Biz baskasinin evine gittigimizde, kalkarken oturdugumuz yeri duzeltip cikiyoruz evden. Saygisizliktan baska birsey degil. Tamam misafirler ama ev sahipleri de hizmetcileri degil.

valla kusura bakma buraya taslanmak icin mi yazdın neden cocugun eline meyve verdin 1

kalem kagıt cocukların neyine masa cızılır bunu düsünemedin mi verme canım anası düsünceymiste oyuncak getirezymis valla benim evim benim kurallarım isine gelmeyen gelmesin asla ne süsü kaldırım orda ne örtümü elledimi oglum elleme 2 ci yaptımı annesi istersen bak ben onları ordan kaldırmam diye bi söz söylerim bidaha gelmez zayen

NE pis insanlarmis. Herkesin evine misafir geliyor da boyle davranmiyorlar yani. Almayin evinize bunlari bir daha. Yaptiklari resmen terbiyesizlik

Yatak odasına kimse girmemeli çocukda olsa kapısını kilitleyin.
Çocuklar birşey ikram edilmişse masada yemeleri konusunda ısrarcı olun masada yemeniz şartı ile veriyorum diyebilirsiniz anlarlar mı?onlar degil anne babaları bir kaç kez tekrarladıgınızda kararlı oldugunuzu anlar.
Kırılma konusu bilerek olmuyor kazaya engel olunmaz ama nazar var inanıyorsanız
Evinizin belli yerlerine mesela dış kapıya dikkat çekici bir obje koyun kişinin enerjisi o obje ilk temas etsin kırılmasını göze almak şartı ile yapın.
Halıyı dogru yıkamaya silinen halı bana göre hijyenik degil bakteriyi tozu dibe itiyor ancak makine ile çektirirseniz o ayrı.
Son birşey yemegi masada yedikten sonra çayı ve diger ikramlarıda masaya koyarsanız eviniz daha az dagılır

Banyonuzda sigara içen için içeri geçip"keşke sigara içeceğinizi söyleseydiniz,biz evde sigara içmiyoruz,balkonda içerdiniz"demeliydiniz bence. Ben olsam derdim yani net. Izin alınmadan,müsade edilmeden kimsenin evinde sigara içilmez.
Çocuklar yaramazlık yapıp dağıtabilirler bu normal ama anormal olan annelerinin müdahale etmemesi. Kızım 6 yaşında kimsenin evinde izinsiz bir bardak su bile içmez ama ben onunla bir yere gidersem hep kontrol ederim. Arkadaşı varsa oyun oynayıp dağıtmışlarsa hadi beraber toplayın der toplattırırım ev sahibine kalmadan. Gerekirse ben kaldırırım oyuncakları onlarla birlikte. Olması gereken de budur.
Küçükken kimsenin evinde yesin diye eline birşeyler vermedim,birşey yiyecekse ben yedirdim yada masada yedi hala da öyledir ama evde tabağına koyup her yerde birşeyler yiyebilir,bitince tabağını götürür mutfağa bırakır. Dokülürse sorun etmem kendi evimiz zira ama bir başkasının evinde ,aileler dahil izin vermediğimi bilir. Çocukta olsa kural koyup uygulayınca gayet adapte olabiliyorlar. Aileler çocuk deyip geciyorsa o ayrı tabi.
Bir daha davet etmeyin.

Sizi evime beklerim. Gerçek misiniz uzaylı mı ona bakacagim .Hiç böyle tanıdığım yok. Geçenlerde gelen misafirin 4 yaşında çocuğu tuvalete gitmek istemedigi icin koltuğuma işedi de..

Sizin misafirlerin seviyesi epey düşük olsa gerek,ondan olmuş bunlar. Hiç böyle misafir görmedim.. Evimizde büyük organizasyonlar yapıldığında bile herkes gittiğinde ortada dağınık bişey kaldığını bilmem. Bikaç aile geldiğinde ben nekadar bırakın desemde bulaşığa kadar toplar öyle gider arkadaşlarım. Bizde başkasının evindeysek yediğimiz içtiğimizi bi zahmet mutfağa kadar götürür çocuklarımıza sahip çıkarız. Siz bu tarzlarla pek samimi olmayın derim.

Akrabalar demişsiniz, öyle akraba mı olur? Evinize restaurant muamelesi yaptırmayın, kimse sizden hizmet almaya gelmemeli, hele de akrabaysa.

İlk fırsatta evlerine gittiğinizde halıya ya da koltuğa bir bardak şekerli çayı devirin Ev sahibi temizlemeye kalkarsa da üzerine havlu kapatırsınız, benim halıda işe yaramıştı dersiniz

Kahvaltıya vs gelmek istediklerinde açık açık söyle çok yoruluyorum. Öncesinde temizlik sonrasında temizlik çalışan insanım de. Kahvaltı yapılacaksa evim çok batıyor dışarıda organize edelim toplanalım bir mekanda diyebilirsin. Şunu yapamam bunu diyemem dersen ezilirsin böyle. Nasıl buraya yazıyorsan onlara da diyeceksin.

Ben olsam bu kişiler eğer çok yakın akraba değilse bidaha kabul etmezdim benim sinirlerim bozuldu allah kolaylık versin. Yakın akraba bile olsalar bir seslenmem iki seslenmem üçüncüsünde asarım suratımı bu ne ya

Milletin peşinde o dökülecek, bu kırılacak, orası pislenecek, masa çizilecek, yatak bozulacak diye endişeden gerim gerim gerilmiş bir kadın görüyorum. Bunların peşinde olduğu için oturup iki lafın belini kıramamiş bir kadın görüyorum

Çocuğun elinden elmayı armutu alıp “aaa ama buraları ben yeni temizledim teyzecim sürme lütfen, gel kucağımada ye” diyerek eğer anlayışı kıtdeğilse annesine bi öesaj vermeliydiniz. Boya yapan çocuğa “aaa bak masayı boyamışsın kağıt yetmediyse bi tane daha vereyim masayı boyama” diyerek eğer anlayışı kıt değilse diğerinin de annesine mesaj vermeliydiniz. Sigarayı lütfen balkonda için evin içinde tıkanıyprum diyin bir dahakine. Tabi eğer telrar davet edecekseniz(bence etmemelisiniz.)Valla benimde 17 aylık bi oğlum var maşallah çok sakin bir çocuktur ama yinede bir yere gittiğimizde ya ben ya babası her saniye peşindeyiz. Çocuklarımız herşeyden kıymetli evet ama başkalarının eşyalarına zarar vermemeyi , saygı duymayı da öğrenmeleri gerekiyor. Sizin için üsgünüm gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…