misafirlere çözüm

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
Site içinde bazı konulara giremeselerde misafirler rahatlıkla gezebiliyorlar ancak buna bence şöyle bir çözüm üretilebilir.En fazla 2 yada 3 kez misafir olarak gezebilir sonrasında siteden uyarı alıp ''maksimum mesaj görüntüleme sayısına ulaştınız lütfen üye olun''.diye bir uyarı alabilirler.Çünkü sitede çoğu üye gibi bende bu misafir görünenlerden rahatsızım.

sitenın reklamı ıcın sart benceaklinialirimsmile
bende nette konu ararken buldum burayı ve uye oldum,eminım bu sekılde kk yı tanıyan uyemız cok fazladır.Görselllik olan bölumler zaten kapandı..Kapanmalıda diğerlerınde bana göre sorun yok.olumunekankayizsmile
kk ya destek olmalıyızolumunekankayizsmile

sitenın reklamı ıcın sart benceaklinialirimsmile
bende nette konu ararken buldum burayı ve uye oldum,eminım bu sekılde kk yı tanıyan uyemız cok fazladır.Görselllik olan bölumler zaten kapandı..Kapanmalıda diğerlerınde bana göre sorun yok.olumunekankayizsmile
kk ya destek olmalıyızolumunekankayizsmile

dediğim gibi sitenin reklamı için 3 yada 4 kere görüntülenebilsin sonrasında üyelik istensin bu şekilde hem sitenin reklamı yapılmış olur hemde üye olmak zorunlu olur aklinialirimsmile

not:bu arada rütbendeki yazıyı çok beğendim :1hug:

aynen bende rahatsızım .

bazı siteler var sadece o sitenin forum başlıkları görünüyor üye olmadan sitenin içerisinde gezemiyorsunuz.
öyle bir uygulama olsa.sadece üye olanlar girse kk ya..güzel olurdu sanırım

niye rahatsız oluyosunuz ben onu anlamadım... zaten özel ve önemli bölümler kapalı... gelsinler gezsinler ne zararı var ki... yani yanlış anlaşılmasın anlamadığımdan soruyorum ukalalık olsun diye değil...

niye rahatsız oluyosunuz ben onu anlamadım... zaten özel ve önemli bölümler kapalı... gelsinler gezsinler ne zararı var ki... yani yanlış anlaşılmasın anlamadığımdan soruyorum ukalalık olsun diye değil...

örneğin geyik topiğinde bir çok şey paylaşıyoruz bildiğimiz üyelerle hiç bilmediğimiz ''misafir''

diye belirtilen birinin varlığından rahatsız oluyoruz.en azından üye olduğu zaman ıp numarası

belli oluyor bildiğim kadarıyla ve içimiz daha rahat ediyor.Kadınlar kulübü gibi bir site de

sıradan bir site olmadığı için bu öneride bulundum.Hem site içinde yararlı bir öneri bence

daha fazla üye sayısı olucak böylelikle eğer uygularlarsa tabiki.

ben senden daha çok istiyorum özellikle geyik bölümünün misafirlere kapalı olmasını :delphin:
ama malesef olmuyor işte gülüm .. bizde paylaşmıyoruz özelimizi mirmirmirmir

2 yıldır konustugum bu sıtede bazı arkadaslarımızla dost olduk
artık aıle olduk ve bunun getırısı olarak ta ozelımızı de paylasıyoruz

bundan dolayı bende mısafırlerden rahatsız olanlardanım
bunun ıcın bolum edıtorumuze rıca da bulunduk ama sanırım daha kapsamlı bır talep olması gerekıyor
ve bır cozum bulunmasını ıstıyorum bır an evvel

Merhaba,

Daha öncede sizlerle paylaşmıştım : Gerek duyulan bölümler ziyaretçiler tarafından görülmemektedir,

Bunun dışında KONU olarak böyle bir kısıta gitmemiz teknik olarak mümkün değildir. Sizlerde bu siteye nasıl üye olduğunuzu hatırlayın konu başlığı değil içerik sizi bu siteye ulaştırmıştı.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

bende topiğimizde misafirlerden rahatsızlık duyanlardanım ama tamamen kapanması taraftarı değilim çünkü söylediğiniz gibi bende bir konu hakkında konuşacak soracak insanlar araken buradaki yazışmaları okudum çok hoşuma gitti ve üye oldum o gün bugündür de buradayım ve bundan herkesin faydalanmasını isterim

ama mesela bazı misafirler vardır ki hergün girer okur okur çıkar, biz artık birbiimizi iyi tanıyoruz o misafir bizden birinin yakını da olabilir bizim hakkımızda kötülük düşünen biri de olabilir tabiki bunu bilip engellemek mümkün değil ama sınırlama konusuna katılıyorum bende yani mesela aynı kişi hergün girip bi topiği okumaya dalmasın belli bir sınırlama olsun o sınırı aştıktan sonra üyelik istensin

bende 3 kez okuduktan sonra üye olmak şartı konuşması taraftarıyım

sanırım sevgili editörümüz bizi anlamak istemiyor :olmaz:

edıtorumuz pekı hıc bır sey mumkun degıl bu mısafırler konusunda
mutlaka yapılabılecek bırseyler vardır dıye umut edıyorum

Öncelikle dikkate alıp cevapladığınız için Editörümüze teşekkür ederim.

Bunu bugün bir sitede gördüğüm için böyle bir öneride bulunmuştum.3. kez siteyi tıkladığımda bana üyelik olmadan giremiyeceğim bir mesaj görüntülendi.Bende neden bizim sitemizde de böyle bir sistem olmasın diye düşünmüştüm.Ancak teknik olarak mümkün değilse yapılacak bişey yok.

Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Merhaba,

Daha öncede sizlerle paylaşmıştım : Gerek duyulan bölümler ziyaretçiler tarafından görülmemektedir,

Bunun dışında KONU olarak böyle bir kısıta gitmemiz teknik olarak mümkün değildir. Sizlerde bu siteye nasıl üye olduğunuzu hatırlayın konu başlığı değil içerik sizi bu siteye ulaştırmıştı.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Ben size tamamen katılıyorum.
Gerekli yerlerde kısıtlama var zaten.
Ben de üye olmadan önce neredeyse 6 ay yazılanları misafir olarak takip ettim.
Birilerine bir zararım oldu mu, asla !!!
Arama motoruna kelimeleri yazdığımda karşıma bu site çıkıyordu,öğrenmem gerekenleri öğrenip çıkıyordum.
Üyelik şartı getirilseydi,hiç şimdi onunla uğraşamam diye kasten üye olmaz,başka sitelerden aradığımı bulmaya çalışırdım.
Bence hiç hoş değil üyelik şartı koşmak,teknik olarak mümkün olsa da buna gerek yok bence.
Bir süre takip edenler üye olmak istiyorlar zaten.
Görsel bölümler dışında misafirlerden neden rahatsız olunduğunu da anlamış değilim

Konu anlaşıldığına göre kapatıyorum,
teşekkürler...

Back