kesinlikle ikram ederim. yiyecek değil de başka hediye paketini de önlerinde açar tşk ederim.
hiç unutmam bi arkadaşım ev almıştı bizde ev hediyesi lambader alalım dedik. hediyesini verdik lan insan hiç mi merak etmez o 1 metrelik kutuda ne var diye. ayakkabılığının yanına koydu hiç oralı bile olmadı. eve giderken alıp gelesim geldi o kadar bozuldum yani..
ben de ikram edilmeli diye düşünüyorum. aksi ayıp olur.
ama bazen ben de acaba mı diyorum. mesela geçen akşam gelen misafirler için eşim( ben, al demedim)baklava almıştı. ben de yaş pasta yapmıştım kakaolu. yanında su böreği rus salatası zeytinyağlı yaprak sarma falan da var. gelen misafir de vişneli yaş pasta getirmiş. önce kendi hazırladıklarımı verdim. sonra eşimin aldığı baaklavayı da ikram ettim .ama misafirin getirdiğini veremedim açıkçası. çünkü çok karışacaktı hepsi birbirine.
hatta bazen bi kaç aile birden aynı anda geliyor. hepsinin elinde bişey. çoğunlukla da yaş pasta. ya o kadar çeşit yaş pastayı da aynı anda ikram etmek istemiyorum açıkçası. oh be içimi döktüm bu konuda çok dolmuşum...
ikram edilmelidir. ama şöyle çok küçük bir ayrıntıda var . gelen kişi arnavutsa kötü görür. arnavutlarda getirilen yiyeceğin ikram edilmesi ayıptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?