- 2 Aralık 2016
- 98
- 31
- 8
- Konu Sahibi gevezemelek
-
Bebekle uğraştırıcı oluyor yıka kavur peynirli daha kolay. Ama ıspanaklı böreği çatlayana kadar yiyebilirim.Ispanakli borek
Ispanakli borek
Ispanakli borek
Cok canim istedi yahu
bebeğin varmış...git bir pastahaneye ev yapımı gibi olan yani çok süslü olmayan pasta kurabiye al..şartmı sanki ev sahibesinin kendi mutfağında yapması..Merhaba kk hanimlari
Öncelikle mune abla yeri burasi değil biliyorum.
Lütfen konumu hemen taşima en yoğun yer burasi burdan daha çok cevap alabiliyorum.Neyse ben konuma geleyim biran önce yarin çaya misafirlerim gelcek 6 kişi sizden çayin yanina bir menü çikarmanizi istiyorum.
Tabi çok zahmetli olmasin bebişle yapabiliyim.
Şimdiden cevaplariniz için çok teşekkür ederim
bebeğin varmış...git bir pastahaneye ev yapımı gibi olan yani çok süslü olmayan pasta kurabiye al..şartmı sanki ev sahibesinin kendi mutfağında yapması..
kısır olur...misafirler gelmeden gerekli sebze malzemeyi yıkasın bir kenara koysun..bulguruda tepsiye koysun...misafirleri geldiğinde hep beraber yardımlaşa hazırlanır..imece gibi..biri yeşilliği doğrar bir diğeri yoğurur vs...şart değil pasta böreği evde yapmak..çünkü bebekle zorBencede. Yani evinde kücük bebegi olan anneler su misafir konusunda hep zorlanir. Bana sagolsun annem gelip yardim eder. Ama dediginiz gibi disardan olsa da olur. Yanina kisir sigara böregi gibi basit birsey yeter aslinda.
7 gibi geliceklermiş canimsaat kaçta gelecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?