Misafir yemek takımı arıyorum

bayanlar tercihlerinizi ve kendi beğendiğiniz farklı modelleri de bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

OY: 5 55,6%
  • 3

OY: 1 11,1%
  • 4

• 5

• 6

OY: 3 33,3%
  • Hiçbiri

• Ankete Katılan
    9
işte benim beğendiğim ama 2200 bir yemek takımı için çokmudur bilemiyorum
bence değil :) çünkü benim için yemek ortamı bir ev için en sıcak ve samimi ortam . tabi benim için .. son derece şık olmasını tercih ederim :) benim de bütçemi zorluyor ama alacağım inşallah :)

canım ben gecen aylarda bernardodan aldım. Modelin adı Satin Stitch. internet sitesinden bişi belli olmuyo gidip orda görmek lazım.. çok arastırdım alırken.. çokta içime sindi, umarım sende gönlüne göre bulursun canım :) ama yerınde olsam karaca almazdım.. yanında çatal kasık alacabileceğin biyer olsun ikisini birden aradan çıkar, genelde ikisi kampanyalı oluyo. bernardo goldenline catal bıcaklada takım yaptım :)))

Güle güle kullanınız inşallah :) ben de sanırım Karaca rumi serisini alacağım... yanında çatal bıçak takımı + kahvaltı takımı + mini tencere ve cezve takımı ayrıca sanırım bir de minik çaydanlık veriyorlar 2.700 tl hepsi...

içine sindiyse hiç düşünme :)) sen kullanacaksın sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…