- 10 Mayıs 2015
- 25
- 4
- 40
- Konu Sahibi Neva_Zeren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmirde bütün subelerde gördüm:) son olarak Bernardo'nun hangi şubesinde gördüğünüzü öğrenebilir miyim ? :)
izmirde bütün subelerde gördüm:) son olarak Bernardo'nun hangi şubesinde gördüğünüzü öğrenebilir miyim ? :)
işte benim beğendiğim ama 2200 bir yemek takımı için çokmudur bilemiyorumbu da hoş aslında... Eki Görüntüle 1583524
bence değil :) çünkü benim için yemek ortamı bir ev için en sıcak ve samimi ortam . tabi benim için .. son derece şık olmasını tercih ederim :) benim de bütçemi zorluyor ama alacağım inşallah :)işte benim beğendiğim ama 2200 bir yemek takımı için çokmudur bilemiyorum
Güle güle kullanınız inşallah :) ben de sanırım Karaca rumi serisini alacağım... yanında çatal bıçak takımı + kahvaltı takımı + mini tencere ve cezve takımı ayrıca sanırım bir de minik çaydanlık veriyorlar 2.700 tl hepsi...canım ben gecen aylarda bernardodan aldım. Modelin adı Satin Stitch. internet sitesinden bişi belli olmuyo gidip orda görmek lazım.. çok arastırdım alırken.. çokta içime sindi, umarım sende gönlüne göre bulursun canım :) ama yerınde olsam karaca almazdım.. yanında çatal kasık alacabileceğin biyer olsun ikisini birden aradan çıkar, genelde ikisi kampanyalı oluyo. bernardo goldenline catal bıcaklada takım yaptım :)))
içine sindiyse hiç düşünme :)) sen kullanacaksın sonuctaGüle güle kullanınız inşallah :) ben de sanırım Karaca rumi serisini alacağım... yanında çatal bıçak takımı + kahvaltı takımı + mini tencere ve cezve takımı ayrıca sanırım bir de minik çaydanlık veriyorlar 2.700 tl hepsi...
:) şükür sindi.. hepimize ağız tadıyla güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah :) Allah herkese yuvasında mutluluk, huzur sağlık versin..içine sindiyse hiç düşünme :)) sen kullanacaksın sonucta