SelamcanlarYine yardımlarınıza ihtiyacım var malumunuz salon için eşyaları aldık. sıra geldi oturma odasına şuan için kirada olacağız bir süreliğine o yüzden salondan ayrı bir oturma odası olmalı mı yoksa salon her ikisi içinde yeterli mi bilemedim. Açıkçası her kafadan da ayrı ses çıkıyor kararsız kaldım:44: Eğer sadece salon olursa tutacağımız 2+1 evin bir odasını şark odası yapmak istiyorum hem daha uygun hemde sevdiceğimle ikimizin hayali. Sizlerinde fikirlerini istirham ediyorum efendim [COLOR]
SelamcanlarYine yardımlarınıza ihtiyacım var malumunuz salon için eşyaları aldık. sıra geldi oturma odasına şuan için kirada olacağız bir süreliğine o yüzden salondan ayrı bir oturma odası olmalı mı yoksa salon her ikisi içinde yeterli mi bilemedim. Açıkçası her kafadan da ayrı ses çıkıyor kararsız kaldım:44: Eğer sadece salon olursa tutacağımız 2+1 evin bir odasını şark odası yapmak istiyorum hem daha uygun hemde sevdiceğimle ikimizin hayali. Sizlerinde fikirlerini istirham ediyorum efendim [COLOR]
benim ayrı oturma yok, salonda ki koltukların üstüne çok şık örtüler seriyorum sadece oturma yerlerine, polar değil yalnız, pamuklu örtüler , birde onları ikiye kesiyorum tam koltuğun eninde oluyor, misafir geliceğinde de hemen kaldırıp koyuyorum başka odaya,,,
böyle bir şey yapabilirsin, şimdi kirada oturucaksın, belki ileride kendi evini alırsın o zaman evine göre oturma odası almazsın yada alırsın,,,
öteki oda boş kalıcak dersin, şu anda ki evindeki yatağını koy oraya en azından yatılı gelicek oldu mu orada yatar rahat rahat,,,
veya basit bir çekyat al sadece,,, onuda açarsın misafirin geldi mi ...
gerçi sen şark köşesi yapıcam diyorsun,, oda güzel bir fikir,,,
benim kuzenim tam takım aldı herşeyini, 1 yıllık evliyken ev aldılar, ilk evleri olduğu için çok küçükdü , eşyalarını annesine verdi,,, 4 yıl sonra büyük bir ev aldı o zaman aldı eşyalarını geriye,,,,
belki sende ev alırsın,,,, hem o zaman görümcen daha bir morarır
Misafir odasi olayini anlamadim anlamiycam ben ya. Suan evimizde var bayramdan bayrama temizlik yapiliyo muze gibi duruyo oracikta.. 3 odam olucak ama asla salon oturma odasi falan ayirmiycam. Bir salon olur bizde orda otururuz gelen giden de. Cocuk odasini bos birakicam ve kalan odayi da giyinme odasi yapicam. Fikrim bu kim ne derse desin karsiyim 2 oturma alani yaratmaya ben