Misafir agirlayinca çok yoruluyorum bu normal mi?

Tam tersi ben çok rahatım, abartı emrivaki gibi durumlar dışında çok severim
Toplu ortamlarda çok sakin davranır herseyi ayarlarım ailede büyük misafirlerde kilit isim olurum
Hazırlık kısmında çok abartmam ama nokta atışı tercihler yaparım risksiz yemekler seçerim hazır eklemekten çekinmem bence bundan kaynaklanıyor
Ayni kategoriden birsuru çeşit olmaz kendi kendine pisecek tarifler yada bir gun once hazirliklar olur ama gün Sonu herkes memnun olur
Gün sonunda her gün kadar yorgun oluyorum farkı yok sakinlik ve çeşit abartmama işin sırrı bence

Çok kasmayın, abartmadan ikram yapın. Birini çaya mı çağırdınız kek yapın yada kurabiye, çeşit çeşit yapmaya gerek yok. Yemeğe davet ediyorsanız da, çorba, bir etli yemek, pilav, salata.

Normal canım hiç sevmem misafir ağırlamayı ama misafirliğe gitmeye bayılırım

O ikramları hazırlamak misafiri ağırlamak beni acayip yoruyor o gün pert oluyorum bu yüzden misafirden korkuyorum benim gibi olan var mı?
Cagirdigim insanlar beni yormayan kar olduğu için olmuyor. Korkmuyorum yani. Ama mecburiyetten cagirdigim varsa geceden uyku tutmuyor o yüzden sadece sevdiklerimi ve beni olduğum gibi kabul edenleri agirliyorum. Diğer türlüsü illa bir şey cikariyor.

Çok kasmayın, abartmadan ikram yapın. Birini çaya mı çağırdınız kek yapın yada kurabiye, çeşit çeşit yapmaya gerek yok. Yemeğe davet ediyorsanız da, çorba, bir etli yemek, pilav, salata.
işte öyle olmuyor kayınvalidem tarafı çeşit çeşit ikram yapıyor ben de yapmasam olmuyor zaten kayinvalidemler tarafı beni çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…