- Konu Sahibi ozlemoztepe
-
Bergamut aromalıya alıştım başka çay içemiyorum bende. Bimde bulabilirsin, DIA nınkide güzel..
ben de tiryaki değilim, BİM'den aldığım bergamut aromalı çayları çok seviyorum. Şu anda var mı bilmiyorum, ne zamandır almadım.
arkadaşlar çay içemede pek tiryaki diilim am aiçmek istediğimde de mis gibi kokmasını istiyorum hangi marka alamlıyım yada hangi çay ile karıştırıp kullanıosunuz cvplarınızı bekliom hadi paylasalım
kızlar getirtme imkanı olan varsa,bana almanyadan mevlana çayı gelmişti hediye harika.demlerken çok az çay kullanıyorsunuz acayip dem veriyor kokusu şahane.
çayının mis gibi kokmasını istiyosan bardağına 2-3 tane karanfil at canım.. mis giibi kokuyo..hem dinlendiriyo insanı.. içtikce içesin geliyo :1rolleyes:
bimde bergamot aromalı hancı marka çay kullanıyorum..keşfedeli 5-6 yıl oldu ve o tarihten beri hiç değiştirmdik çayımızı...aromalı ve kokulu çay tercih edenler için ideal..fiyatıda çok uygun..
diğer çaylarla harmanlamayı denedim ama ne tadından ne de kokusundan eser kalmadı o nedenle ben başka çaylarla karıştırmayı tercih etmiyorum
lipton early grey bergamot aromalı tavsiye ederim canım çok hoş bi kokusu ve tadı var hem toz olarak hem demlik poşeti olarak satılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?