- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
miricim bilgi için tşk ederim....fakat ben bişey daha sormak istiyorum özel değilse tabiii.... bulundunuz yer çek cumhuriyeti diyor gerçekten oradamısın...ordaysan ve oralıysan nasıl bu kadar güzel türkçen var? sadece merak işte ...tşk ederim canım..
canım topiğin hayırlı olsun vallahi hemen deneyecem bende inşallah zaten senin takipcinim tatlım ellerine emeğine sağlıkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ooo usta
emeğine sağlıkhihoyyytçok faydalı bir topik olmuşvereliniortak
bilgilerini ve ürünlerini bol bol paylaş bizleolumunekankayizsmile
cok dokuluyorsa hastalıkla ılıntılıdır zaten canım doktora başvurmalısınsaçım doğumdan sonra çok dökülmesine rağmen herhangi bir bakım uygulamamıştım. aktarlara çok güvenemiyorum doğrusu iyi güvenilir bi aktar bulursam yağı alırım ama yumurta maskesini ve sıcak zeytinyağını denicem teşekkürler.
yawww hemen yazittirivermisiniz alsanaalsanasmile ben daha kurdeleyi kesmedim kiiiiiiiiiiiii sositososito
mirim topik vatana millete hayirli ugurlu olsunŞeniz
bismillahhhh
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
miriana tşk ederiz boya topiğin karman çormandı şimdi güzel olmuşopuyorumnanaktan
habıbı el harami yallahhh:1ninca:
pınar açılışı gecde olsa yapdı gücülü heryere gec kalmak zorundamın-tatlicadiarzu-
koptum yaasempatiksalakcinni
muckssssssssssssssssssssssss
Ulen ibili gec habar verirsen gec kalirim tebi alsanaalsanasmile
eccik isim vardi :jeyyar: ancak gelebildim yavrim aklinialirimsmile
muckssssssssssss Şeniz
miriana topigin hayirli olsun hepimize cnm :)
benim şu aralar nem sorunum var saç uçlarım çok kuru..
yağ vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum ztn bi işe yaramıyor..:1no2:
şu iki ürün arasında kararsız kaldım bilgin vr mı cnm bu ürünler hakkında..
tabii tavsiye edeceğin başka ürünler varsa merakla bekliyorum..yerimseniben
Eki Görüntüle 57858
Eki Görüntüle 57859
canım onlıne deıldım..1 saat bekletmen yeterlı canım umarm fark vardır saçında...miriana saçıma yumurta/zeytnyağı maskeni uyguladım 2 saat önce aynı ölçeklerde yaptım :))
ne kadar bekleticem ben bunu saçımda? sen mecitefendiyi mi geceden sürüp sabah yıkıyorsun?
MERHABA MIRI
topıkın hayırlı olsun benımde sacım cok dokuluyo ve ınce tellı dogum kontrol hapı kırıp sampuana atmak ıı mıs dedıler
bılıyomusun?
yada guclendırcek en onemlı sey ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?