• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mirena spral takdırdım bilgisi olan yardım edebir mi?

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Bir ay önce mirena sıpral taktırdım,kurtajdan sonra ama şu anda karnım acayip şiş,göğüslerim de öyle ve ara ara kanama pembe akıntı oluyor ama regly olamadım tam anlamıyla bilgisi olan var mı hanımlar ne yapmam lazım,düzelir mi bu durum?

Bir ay önce mirena sıpral taktırdım,kurtajdan sonra ama şu anda karnım acayip şiş,göğüslerim de öyle ve ara ara kanama pembe akıntı oluyor ama regly olamadım tam anlamıyla bilgisi olan var mı hanımlar ne yapmam lazım,düzelir mi bu durum?

canım spiral 6 ayda ancak oturur,bir ay dolunca kontrole gitmen gerekiyor yerindemi değil mi diye,ondan sonra yılda bir defa gitsen yeterli,kanamanın az olması kürtaj la da alakalı olabilir,yinede aklında olsun spiralin etkinliği %99 dur yani %1 lik ihtimal aklında olsun:50::50::50::50:

canım spiral 6 ayda ancak oturur,bir ay dolunca kontrole gitmen gerekiyor yerindemi değil mi diye,ondan sonra yılda bir defa gitsen yeterli,kanamanın az olması kürtaj la da alakalı olabilir,yinede aklında olsun spiralin etkinliği %99 dur yani %1 lik ihtimal aklında olsun:50::50::50::50:
Canım teşekkürler cevabın için,endişem kilo almak ve regli olamamak, hormonlu değişik bir sipral türü ya biraz daha beklemekte yarar var sanırım.

Canım teşekkürler cevabın için,endişem kilo almak ve regli olamamak, hormonlu değişik bir sipral türü ya biraz daha beklemekte yarar var sanırım.

Bence regl olamamaktan korkma çünkü bir arkadaşım sipiral kullanıyordu reglinin çok uzun ve şiddetli akıntı halinde olduğundan şikayetçiydi.

Bence regl olamamaktan korkma çünkü bir arkadaşım sipiral kullanıyordu reglinin çok uzun ve şiddetli akıntı halinde olduğundan şikayetçiydi.
Teşekkürler öncelikle,o bahsettiğiniz bakırlı olanlardan o da evet kanama çoğaltıyor,hormonlu spral ise tam tersi kanama azaltıyor.Bana kürtajdan hemen sonra takıldı biraz oldu bittiğe geldi,araştıramadımda tam olarak bir rahatlama olamıyor karnımda şişlik,göğüslerim de de var kilo alırım iyice şişerim dlye korkuyorum.Neyse biraz daha bekliyeyim alışır belki vücut.

Teşekkürler öncelikle sizin bahsettiğiniz bakırlı sipral evet o kanamayı çoğaltıyor mirena hormonlu olanda tam tersi reglyi azaltıyor acaba hiç olamayacakmıyım diye endişeleniyorum şişkinlik yapıyor kilo alırım diye korkuyorum bir ay oldu bakayım böyle devam eder mi

Back