- 5 Aralık 2017
- 425
- 216
- 103
Evet bu dedikleriniz yüzünden ben vazgeçtim çünkü taktıran çoğu kişi de aynı sorunlar oluyormuş bunyuzden vazgeçtim ben cnm sonuçta hormon salgılıyor vücudun normal salgılaması gereken hormonu engelliyor adet hiç olmayanlar bile var ama adet olmamak çok saçma geldi bana en çok bu yüzden geri durdum taktırmaktanBen de bir kaç şey yazayım.2023 nisaninda mirena taktırdım.Oncelikle 3-4 ay gibi bir sürede 10 kilo aldım.Gerçi o süreçte bazı psikoljik ilaçlar da kullanıyordum.Hangisi yaptı.İkisi de mi etkiledi bilmiyorum.Aynı süreçte birkaç kez tekrarlayan vajinal enfeksiyonlar yaşadım.Üstüne bir de ergenliğime geri dönmüş gibi sivilce çıkartmaya başladım.Bu süreçte mirenayi cikarttirmadim.Şuan mantar enfeksiyonu gecirmiyorum.Diyetle 10 kiloyu geri verdim ve ideal kilomu koruyorum.Ancak sivilceler geçmiyor.Delirmek üzereyim.Pes edip cikarttiracagim sanırım.Ama son çare olarak bir dermatologla görüşeceğim.Cikarttir derse çikarttiracagim.
Bu arada kanamayı inanılmaz azaltıyor.Adet olmuş gibi olmuyorsunuz.Hatta ben sadece günlük pedlerle gecistiriyorum süreci