- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Ben kullandım ve çok çektim ondan yaMirena daha once kullanip memnun olan varmi diye konu acmistim ama pek yorum alamadim.deneyip pisman olanlari cok gorduk ama memnun olan varmi uzun yillardir acaba
Spiral cok kötü ya ilk evlendigim de coxuk dusunmuyordum ve taktirmaya gittim oyle aci cektim ki anlatamam resmen rahmimi cikarip aliyor sandim dayanamadim birakin dedim istemiyorum taktirmadim da ve 1 ay sonra hamile kaldimMirena daha once kullanip memnun olan varmi diye konu acmistim ama pek yorum alamadim.deneyip pisman olanlari cok gorduk ama memnun olan varmi uzun yillardir acaba
Benim kanamam cok diye hormonlu sartGynefix tavsiye ederim, biraz pahalı ama değer. Kayma ihtimali uok, kanamayı arttırmıyor, varlığını hissetmiyorsunuz, hormon içermiyor. Mis gibi. Netten bi araştırun kesinlikle bunu isterim dersiniz. Kafadan 5 yıl rahat kayma riski olmadığı için.
Bunu duydum.. ama bakirdan sonra aman aman spiral mi uzak dursun dedim : (Gynefix tavsiye ederim, biraz pahalı ama değer. Kayma ihtimali uok, kanamayı arttırmıyor, varlığını hissetmiyorsunuz, hormon içermiyor. Mis gibi. Netten bi araştırun kesinlikle bunu isterim dersiniz. Kafadan 5 yıl rahat kayma riski olmadığı için.
Vücutda kirli kan diye bir şey yok Rahmi alınanlar kirli kan mı dolu oluyor yada menapozlu veya erken menapoz olanlarHormon içerenleri önermiyorum.Benimki dümdüz manuel spiralKanamayı durdurması da sağlıklı gelmiyor bana.Vücudun kirli kanı atmaya ihtiyacı var.Muhakkak bir yan etkisi olacağını düşünüyorum.
Hımm yanlış biliyorum demekki araştıracağım bu konuyu.Teşekkür ederim.Ama ben vücudun varolan sistemini değiştiren şeyler korkuyorum.Vücutda kirli kan diye bir şey yok Rahmi alınanlar kirli kan mı dolu oluyor yada menapozlu veya erken menapoz olanlaradet görmek Rahmi bir sonraki aya hamileliğe hazırlamak ve tazelemek temizlemek yumurtlama için vücudun yaptığı bir sistem. Hamilelelik istemiyorsa boşuna adet görmek kan kaybetmek gereksiz hormonlu spraller kansızlığı önlemek çok uzun ve yoğun kanaması olanların azaltmak için üretilmiş üründür adet kanaması az kısa olanlarda neredeyse tamamen kesiliyor
alerjiniz mi var? Ben ve kullanan arkadaşlarım çok memnunuz.Bunu duydum.. ama bakirdan sonra aman aman spiral mi uzak dursun dedim : (
Merhaba bende yeni taktırdım bir ay olmadi daha ama adetim daha bitmedi sizin ilk ay kanamaniz ne kadar sürdü?Merhabalar.Uzun zaman önce açılmış bir başlık ama ben de bu konudan muzdarip olduğumdan yazmak istedim.
Ben de mirenayi yakalı 8ay oldu ben de kanamaları azalttı ağrılarımı da.Kilo da yapmadı fakat çok yoğun bir saç dokulmem var.Benim gibi bu sorunla karşılaşan var mı acaba
Benimde ilk ay biraz uzun sürmüştü tam hatırlamıyorum ama 10 gune sürmüştü sanırım ara ara idi ama yoğun değildi boyle.Bende ki olumsuz etkisi saç dökmesi yaptı.Saclwrimin yapısı çok inceldi.Siz de böyle bir etki yaptı mı acaba?Merhaba bende yeni taktırdım bir ay olmadi daha ama adetim daha bitmedi sizin ilk ay kanamaniz ne kadar sürdü?
Benim takilali 7 ay oldu ama cikarticam gibi içerisindeki etkin madde saç dokulmesi yapabiliriz diye okumuştum bazı yerlerde.Benimde ilk ay biraz uzun sürmüştü tam hatırlamıyorum ama 10 gune sürmüştü sanırım ara ara idi ama yoğun değildi boyle.Bende ki olumsuz etkisi saç dökmesi yaptı.Saclwrimin yapısı çok inceldi.Siz de böyle bir etki yaptı mı acaba?
Ben ayin 17sinde taktırdım. O zamandan beri kanamam devam ediyor. Az az ama yine de var. Üstelik bi kac gun oyle kanamasiz gecti. Sac dokulmesiyle ilgili bi sorun yaşamdım şimdilik umarim yasamam cunku normalde de sacim cok dökülürBenimde ilk ay biraz uzun sürmüştü tam hatırlamıyorum ama 10 gune sürmüştü sanırım ara ara idi ama yoğun değildi boyle.Bende ki olumsuz etkisi saç dökmesi yaptı.Saclwrimin yapısı çok inceldi.Siz de böyle bir etki yaptı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?