- 25 Mayıs 2023
- 32
- 14
- 24
-
- Konu Sahibi desmina222
dosya değil de görsel olarak yükler misinizAranızda miratech ovülasyon testi kullanan var mı kızlar ben 28 günde 1 regl oluyorum o yüzden 12. Gün başladım teste 10 da başlayacaktım ama eczacım 19 mayısa denk geldiği için anca getirtti.12 sinde 2 test birden yaptım çalıştığından emin olmak için T neredeyse C kadar koyuydu ama pik gibi gelmedi internetten gördüğüm diğer testlere göre ve denediğim diğer günler de çizgi git gide silikleşti bugün 17. Gün ve çizgi neredeyse kayboldu.yani 12. Gün gördüğüm pikti de ben mi anlamadım 13. Gün ilişkiye girdik ama emin olamadım yardımcı olabilir misiniz ilk defa kullanıyorum bu ay.Eki Görüntüle 3252641
Bunu galeriden seçtim ama görünmüyor mu
Merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ben geç yumurtlamışım 19. Gün test çizgisi kıpkırmızı oldu kontrolden koyuydu 20 de aynı şekilde 21 de çatladı o günleri değerlendirdik ama olmadı bu ay 10. Günümde tekrar başladım yapmaya devam edin pik çok daha koyu oluyor acaba mı demiyorsunuz hiçBenimde batımın 9.gunu ve şok oldum testin kullanma kılavuzunda 11.gun baslayin diyordu eğer adetiniz 29 günde bir ise o yüzden benimde kafam karıştı ama bana pik görmüşsün dediler ben daha bugün yaptım yarın yapınca cevap yazarsanız atarım belki yardımcı olur
Eki Görüntüle 3262990
Benim de 28 günde birMerhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ben geç yumurtlamışım 19. Gün test çizgisi kıpkırmızı oldu kontrolden koyuydu 20 de aynı şekilde 21 de çatladı o günleri değerlendirdik ama olmadı bu ay 10. Günümde tekrar başladım yapmaya devam edin pik çok daha koyu oluyor acaba mı demiyorsunuz hiç
Ya mesela o kadar test yapıyoruz ve deniyoruz hiçbir tarafta sıkıntı yok acaba artık işin nasip boyutuna mi giriyor anlamiyorum ki.. Bende geçen aydan ümitliydim vücudumu anlıyorum yumurtlamam ne zaman olacağını ki bu ayda anladığım için yaptım teslim böyle çıktı inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı Bi evlat mucizesini alırız insan çok isteyince de mi olmuyor anlamiyorum ki..Merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ben geç yumurtlamışım 19. Gün test çizgisi kıpkırmızı oldu kontrolden koyuydu 20 de aynı şekilde 21 de çatladı o günleri değerlendirdik ama olmadı bu ay 10. Günümde tekrar başladım yapmaya devam edin pik çok daha koyu oluyor acaba mı demiyorsunuz hiç
Amin inşallah canimm bende senin için dua edicem dün bak test yaptım sonuç bu geldi bu kesin pik bence 2 3 saat sonrada yeni test yapicam onu da atarimÇok üstüne düşmemek gerekiyor sanırım en kısa zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sizin için de dua edicem umarım güzel haberlerinizi alırım
Evet bu pik hadi inşallah yarın ve çatlayan gün de yine yapın ve değerlendirin benceAmin inşallah canimm bende senin için dua edicem dün bak test yaptım sonuç bu geldi bu kesin pik bence 2 3 saat sonrada yeni test yapicam onu da atarimEki Görüntüle 3263654
Evet çok net çıkıyor aslındaKasıklarımda dün akşamdan beri ağrı vardı sebebi catlamaymis bugünkü sonucumda bu 3 günde ne kadar değişti
Eki Görüntüle 3263702
Ben de duydum onu ama yarım saatten sonra değerlendirmemek lazım hangi test olursa olsunAma ben bu testleri beğenmedim ilk 5 dakika böyle silik aradan 1 gün geçtikten sonra değerler aynı kalıp daha da koyulasiyor Bi arkadaşım Bi gecenin günlüğü sayfasındaki testi önerdi bu ayda olmazsa ondan alicam
Amin inşallah Allah kucağımızı doldurur sizi tanımadan nedense çok sevdim hayırlı haberlerinizi bekliyorumEvet bu pik hadi inşallah yarın ve çatlayan gün de yine yapın ve değerlendirin benceRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Ben de aynı şekildeAmin inşallah Allah kucağımızı doldurur sizi tanımadan nedense çok sevdim hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Bende aynı şekilde sizden haber bekliyorumBen de aynı şekildebeni haberdar edin mutlaka bekliyorum