Miratech ovülasyon testi kullanan anne ve anne adayları yardım eder misiniz?

Bende aynı şekilde sizden haber bekliyorum 🥰 dünü değerlendiremedik kpssye hazırlanıyorum bir yandan çok yorgundum ondan öncesi gün degerlendirmistik spermler 24-72 saat arasında yaşıyordu yumurtaliklarda sanırım ona güvenerek yapmadık içimden gelmedi bugünde 2 saat sonra Bi test yapicam onun sonucunu atarım kasıklarim yine ağrıyor ve bu ağrı biz gebeliği 2 aydır istiyoruz eşimle önceden korunuyorduk o zamandan beri yumurtlama dönemimde ağrı oluyor hele adet döneminde ağrıdan kıvranıyorum normalde bende hiç adette yumurtlamada ağrı magri olmazdı akintidan anlardım... Bakalim bugün test sonucunu atarım yine

Merhaba öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ben geç yumurtlamışım 19. Gün test çizgisi kıpkırmızı oldu kontrolden koyuydu 20 de aynı şekilde 21 de çatladı o günleri değerlendirdik ama olmadı bu ay 10. Günümde tekrar başladım yapmaya devam edin pik çok daha koyu oluyor acaba mı demiyorsunuz hiç
Merhaba bende bu testten almak zorunda kaldım diğer testlerim bitince ben pek anlayamadım bi bakabilir misin yumurtlamam devam mı ediyor ? En sonda ki miratech ovulasyon testi. Bugün 20.gunum.

Eklentiler

• IMG_20230803_160614.jpg
    IMG_20230803_160614.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 268
X