- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok sonradan çıktı ilki ikincisi de öyledirKac saat sonra çıktı ? Yani teste göre gebelik var ama baya olmuş ilk 10 dk önemli
On dakikadan sonraları çıkmıştır ben bi kaç saat sonr abaktımmarka farketmeksizin ilk 10 dakikadan sonra cikan cizgiler sizi yaniltir. Cunku 10 dk sonra kuruma cizgisi beliriyor
Başka marka deneyin bence ..Valla çok sonradan çıktı ilki ikincisi de öyledir
Öyle yapıcam sevinmiştim de ama miratech yanıltıyormuş bazıları yazmış ki çeşme suyuna bile pozitif veriyorBaşka marka deneyin bence ..
İnşallah doğru sonuç vermiştir .. bazı testler öyle yaÖyle yapıcam sevinmiştim de ama miratech yanıltıyormuş bazıları yazmış ki çeşme suyuna bile pozitif veriyor
İnşallah koyulaştığı için bi olabilir mi diye düşünmüştüm açıkçası ama çoğu insan beğenmiyormuş bu testi. Eczacıda direk bunu vermiş eşime oda tabi bilmediğinden almışİnşallah doğru sonuç vermiştir .. bazı testler öyle ya
Hiç belli olmaz cnm belki de gerçektir yarın başka marka al eğer çıkarsa bingooooİnşallah koyulaştığı için bi olabilir mi diye düşünmüştüm açıkçası ama çoğu insan beğenmiyormuş bu testi. Eczacıda direk bunu vermiş eşime oda tabi bilmediğinden almış![]()
İnşallah yarın yeni bir marka ile deneriimHiç belli olmaz cnm belki de gerçektir yarın başka marka al eğer çıkarsa bingoooo
Hayırlısı olsun inşallah![]()
Hadi bakalımİnşallah yarın yeni bir marka ile deneriim
Yaa gerçekten mii. O zaman adet olucam demektir. Tüh. Adet belirtilerim var zaten yarın adet günüm. Bende o çizgi koyulaşınca bi öncekine nazaran ümitlenmiştimBu marka testten bende yaptım. Birkaç saat sonra pozitif oldu ikinci çizgi çıktı. Ama maaelsef adet olmuştum. İlk 10 dakikaya itibar edin