Miratech gebelik testi???

Ben oylesine yazdim canim ya testlerin tabiki de yanilma payi var.inşallah seninki de yanilmiştir.benimki bayaği bi geciktiği icin acaba mi demiştim ama bu ay da olmadi.ama umutsuzluk yok.gelecek aylar hepimiz müjdeli haberler vereceğiz.ben buna inaniyorum.sen de pazartesiye kadar bekle olmadi kan verirsin.

Yaptığım test erken gebelik testi değildi canım, pek ümidim yok ama güzel haberi almak istiyorum bir yandan da. Geçen ay çok ümitliydim silik çıkınca test. İnşallah en hayırlı Zamanda gelir bebişlerimiz.

ben alıştım 4 aydır:) 5. aya girdik. hazirandan beri istiyoruz.bakalım rabbim ne zaman ol derse o zaman hayırlısıyla olur inşallah.

ben alıştım 4 aydır:) 5. aya girdik. hazirandan beri istiyoruz.bakalım rabbim ne zaman ol derse o zaman hayırlısıyla olur inşallah.
Yumurtalıklarına baktırdın mı Canım,ben hiç baktırmadım bu ay olmazsa kontrole gideceğim. Sadece kan testi yaptırdım o kadar folik asit yazdı doktor onu kullanıyorum. Kist var mı yok mu hiç bilmiyorum. Doktor gerek yok demişti ama ben garantiye alayım işimi. Belki de bu yüzden olmuyor. Yumurtlama günlerine dikkat de ediyorum.

tam da aklımdan geçiyordu.acilde yapılmayabilir ama özele de bir ton para vermek istemiyorum açıkcası .bu ay adetin 3. günü tatile geldiği için tereddütteyim.ilk bebek düşünmeye başladığımda 6 ay dolana kadar hiç peşine düşmeyeceğim dedim ama yapamıyorum işte.zaten düzensizliğim de var.
özetle aklımdaki:
bu ay da olmazsa adetimin 3. günü doğru hormon tahlili yaptırmak.iyi çıkarsa devam:)
olumsuz çıkarsa özelde iyi bir dr a muayene olmak
yani tipik bir Türk insanıyım son aşamaya gelmeden dr a gitmem

Canım senin yaşını bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım 2 çocuk istyorum o yüzden zaman kaybetmemem gerekiyor eğer kist varsa tedavi olurum. İnşallah birşey çıkmaz olumsuzu düşünmeyelim biz yine de sadece içimi rahatlatmış olurum diye düşünüyorum.

Yaşitmişiz canim.ben de 29.hayirlisiyla Rabbim versin de.bazen ya hiç olmazsa diyorum.yapacak bir şey yok o zaman.ben de kistten şüpheleniyorum nedense.

Yaşitmişiz canim.ben de 29.hayirlisiyla Rabbim versin de.bazen ya hiç olmazsa diyorum.yapacak bir şey yok o zaman.ben de kistten şüpheleniyorum nedense.
Allah korusun Canım aklımıza getirmeyelim. Kimler hamile kalıyor biz de kalırız inşallah Allah'ın izniyle. dediğim gibi ihmal etmemek lazım muayeneyi.

Bugün adet oldum kızlar hala agrilarim fazla. Özellikle sol tarafında. Bu sefer çok ağrılı geçirdim acaba farkında olmadan düşük mü yaptım bu da bir ihtimal. Malum kadınların çoğu hayatlarında çok defa farkında olmadan düşük yaparmis. Ama bunlar hep sağlıksız gebelik olduğu için dusermis. Eşim diyor ki önümüzdeki ay deneriz öbür ay olursa size bundan yazarım :) görüşürüz Allah hepinize evlat sahibi olmayı nasip etsin. DerinSuNaz sen de meraktan bırakma. Arada bakıyorum ben :)

Hayırlısı olsun Canım inş diğer ay olur. Evet çoğu kadın farketmeden hamile olduğunu düşük olabiliyor. İyi ki de öyle dediğin gibi sağlıksız gebelik olduğu için. Benim bugün de gelmedi pzt ye kadar gelmezse kan testi yaptıracağım. Hiç belirti yok sadece uykum geliyor çok dayanamıyorum. Bir de sabahları zor uyanıyorum.

peki buna ne yorum yaparsınız? Kasıklarımda ağrı sürekli acıkma sürekli wc hissi ve çok nadir bulantıu var. ilk idrarla yaptım bu sabah. gecikmemin 3. günü bugün

Eklentiler

• 20151223_043727.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 1.123
peki buna ne yorum yaparsınız? Kasıklarımda ağrı sürekli acıkma sürekli wc hissi ve çok nadir bulantıu var. ilk idrarla yaptım bu sabah. gecikmemin 3. günü bugün

Bence hamilesin canım tebrikler...
Benimde ilk testim bu şekilde çıkmıştı bayrama denk geldiği için doktor buna güvenerek hamile girişi yaptı ve 4.ayımız bitiyor şuan

Kızlar merhaba konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama buna da bir Bakar mısınız tereddütte kaldım lütfen yazın erken gebelik testi bu ama emin olamadım

Eklentiler

• image.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 562
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…