- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
O akıntı sperm olabilir mi,fazlası dışarıya atılıyor çünkü. Bence kandan bir baktır derim kesin sonuç verir.Hala adet yok. Sanci var devam. Arada soldan vuruyor ay acaba hamile miyim :) bu arada dün de ilişki oldu ve ilişkiden sonra wc ye çıktığımda beyaz yumurta akı gibi akıntı oldu
Benden de öyle akıntı geliyor şu sıralar hamilelik belirtisi mi o,sanki yapış yapış gibi bir akıntıSperm olsa bilirim canim yumurta akı kıvamında akintiydi
Anladım ilk defa zamanın hızlı ilerlemesini istiyorum:)Olanlar var canım içerinin bir hazırlığı denebilir
Ben testin birini yaptım sabah, çıkmadı. Normalde yarın ya da ondan sonraki gün Regl olmam lazım. Keşke benim de bebişten dolayı gecikme olsa:)gecikmenin 5. günündeyim. Sancılar devam ama kırmızı kart yok
Mutlaka git çok merak ettim yazarsın sonucu:)valla böyle devam ederse 1 de işten çıkıcam oğlumu alır kan vermeye giderim2 yıl önce oğlumu öğrenmek için gittiğim acil e belki kardeşi için gitmiş oluurm
Ay çok heyecanlı bir bekleyiş:)Kan verdim bekliyorum 1 saate çıkarmış
Can'ım hayırlısı olsun oğluşun küçükmüş daha inş istediğin Zamanda verir Allah. Kardeş lazım tabi :). Allah aratmasın çocuğu olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah:)Canlar benden kocaman bir negatif geldi sizin gönlünüzce olsun inşallah benim acelem yok :)
İnş en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım. Ben de test yapmıştım dün çıkmadı ama bugün Regl olmam lazım, sadece arada kramp giriyor bacaklarım ağrırdı normalde öncesinde, Ağrı fln yok bacaklarımda. İnş gelmezbenim test yanılmadı kızlar kırmızılar geldi. teste suç atmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?