Miratech gebelik testi???

Tatlım ben gecikme yaşasam koşa koşa gideceğim kan vermeye:) bence bir git zaten varsa çıkacak yoksa doktoruna gidip bir muayene olursun. Ben bu ay olmazsa doktoruma gideceğim belki de kist var bilmiyorum. Eğer sorun varsa bir an önce tedavimi olayım,boşuna ümitlenmek istemiyorum.

şimdi miratech erken gebelik testi aldım ve tek çizgi... bekliyorum bakalım adet teyzeyi
Hadi bakalım sonucu haber verirsin canım:) ilk gebeliğinde yaşadığın belirtiler nasıldı? Benim 1 haftadır belim ağrıyor üst tarafa doğru yayılan bir ağrım var bu ağrı ilk defa oldu bende. Adet olmadan önce de hafif bir ağrı olurdu üst tarafa doğru yayılmazdı ve bu kadar önceden başlamazdı hiç. Ayrıca bacaklarım da ağrırdı şimdi sadece bel Ağrısı var ve arada bir karnımın altında ağrı hissediyorum. Bat 29 ekim bu arada.

Ilk gebeligimde dollenmeden takribi 10 gün sonra ben anladım diyebilirim. Sol kasigimda saplanmis bir bıçak vardı sanki. Hiç geçmedi o :) 5. Aydan sonra geçti. Magnezyumla azaldı. Sonra aşırı şişkinlik ve gaz. Göğüs ucum agriyordu göğüs büyümesi aynıydı sadece ucu farklıydı dokununca tuhaf bir ağrı oluyordu. Bi de ben rüyamda gördüm. Biri de beni rüyasında görmüş bana börek verirken. Bu kişi hamileydi :) sonra çok yoruluyordum çok çabuk yani. Kasık ağrım sol bacagimda çekme yapıyordu. Istah da degisiklik yoktu. Bulantı kusma koku hassasiyeti olmadı bende. Hatta ben bu sikayetlerde doktora gittiğimde smear testi yaptı akıntıya baktı enfeksiyon var az bişi dedi ve bana fitil verdi. Gebeliği ogrenene kadar 3 gün fitil atmıştım :)

En belirgini şuydu. Adet sancısı kendini sıcak tutunma geçiyor ama bu napsan geçmiyor

Sol bacakta olan çekme gebeliği öğrenmeden önce mi oldu peki?

Canim eğer normalde düzenli olsam ben de uça uça giderim ama ağustosta da böyle olmuştu ve sonrasinda hevesim çok kirildi.bakalim artik ama dr konusunda haklisin.gidip bi gözükmekte fayda var.

Canim eğer normalde düzenli olsam ben de uça uça giderim ama ağustosta da böyle olmuştu ve sonrasinda hevesim çok kirildi.bakalim artik ama dr konusunda haklisin.gidip bi gözükmekte fayda var.
Stres de etkiliyor olabilir benim de pek düzenli değil. ama 35 günü geçmiyor iki Regl arası.

Önce de oldu sonra da oldu cnm ama kendimi ne şekle soktuysam geçmedi :)
Anladım Canım, benimkiler gebelik belirtisi değildir büyük ihtimalle. Az önce bulaşık makinesini boşalttım belimin ağrısı arttı. Kasıklarıma da vuruyor ağrı. Gebelik belirtisindeydi bel Ağrı'sı böyle değildir herhalde. ayakta uzun süre durmaktan oluyor sanırım.

Canım şimdi odur veya değildir diyemem çünkü herkeste farklı yasanabiliyor kendini tanıman gerek. Eğer daha önce de benzeri oluyor ise değildir. Ama benim ilk kez böyle sanki sol kasiktan girip arkamdan çıkan bir ağrım vardı. Ilk defa böyle olmuştum

Bak mesela ben şu anda aynı adet sancısı çekiyorum dizlerim donuyor. Sizliyor. Testlerim negatif muhtemelen adet olcam kendimi biliyorsam. Ama beni tek yanilgiya düşüren göğüs hassasiyeti. Gogsumun damarları nı hissediyorum sizimsizim. Süt gelirken hissederdim bu sızı yı kafamı bir tek o kurcaliyor. Bir de akintisiz kupkuru ped

Bu Ağrılar ilk defa oluyor evet ama başka birşeyin belirtisi de olabilir. Bakalım bekleyip göreceğim Canım.

Geçen ay çok silik çıktığında test benim de akıntım hiç olmamıştı kupkuruydu pedim.hatta korkmuştum niye böyle oldu diye. Bu ay az az beyaz akıntı geliyor. Hamile olabilirsin:) eğer istiyorsan inşallah gönlüne göre oluR.

Hayırlısı canım benim acele yok oğlum küçük ama arada çok fark olmasın istiyorum. ALLAH verirse kabulumdur ama bir kızım olursa da yok demem yani

Hayırlısı canım benim acele yok oğlum küçük ama arada çok fark olmasın istiyorum. ALLAH verirse kabulumdur ama bir kızım olursa da yok demem yani
Hayırlısı olsun Canım. En uygunu arada 4 yaş olmasıymış. Ben bir tane yapayım da 2. Yi düşünüp düşünmeyeceğime bakacağım:) yaşım 29 bebiş bakalım ne zaman olacak yaşım ilerlerse 1 tanede kalırım. Rabbim bilir yine her şeyi.

bu arada sabah yine erkenden test yaptım ama negatif bende bişey yok sıra sende :)

bu arada sabah yine erkenden test yaptım ama negatif bende bişey yok sıra sende :)
Testlere güvenme Canım sen dememiş miniydin ilk gebeliğimde testte çıkmadı kanda çıktı diye. Çok hassas değil belki de yaptığın testler. Benim de evde 2 tane test var ama unuttum gitti, gerçi daha var adete ama yapmayacağım inat ediyorum:) boşuna kullanmak istemiyorum çıkmayınca üzülüyorum. Bakalım Zaman ne gösterecek. Hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…