GunceSare Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 29 5 1 27 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi GunceSare #1 Miratech gebelik testi güvenilir mi aksam 2 saat arayla iki test yaptım ikiside anında pozitif oldu yanılma payı varmıdır Eklentiler 1712538347244.jpg 85 KB · Görüntüleme: 93
Miratech gebelik testi güvenilir mi aksam 2 saat arayla iki test yaptım ikiside anında pozitif oldu yanılma payı varmıdır
R rabianizzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 1.271 370 38 25 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi GunceSare #2 GunceSare .!.: Miratech gebelik testi güvenilir mi aksam 2 saat arayla iki test yaptım ikiside anında pozitif oldu yanılma payı varmıdır Genişletmek için tıkla... Sanmam hemen çıkmış zaten çizgi doğrudur adetiniz geciktimi
GunceSare .!.: Miratech gebelik testi güvenilir mi aksam 2 saat arayla iki test yaptım ikiside anında pozitif oldu yanılma payı varmıdır Genişletmek için tıkla... Sanmam hemen çıkmış zaten çizgi doğrudur adetiniz geciktimi
GunceSare Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 29 5 1 27 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi GunceSare #3 rabianizzz .!.: Sanmam hemen çıkmış zaten çizgi doğrudur adetiniz geciktimi Genişletmek için tıkla... Adetime 2 gün var daha bir seneden fazladır olmuyordu umudum yoktu artık inanamıyorum suanda
rabianizzz .!.: Sanmam hemen çıkmış zaten çizgi doğrudur adetiniz geciktimi Genişletmek için tıkla... Adetime 2 gün var daha bir seneden fazladır olmuyordu umudum yoktu artık inanamıyorum suanda
R rabianizzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2023 1.271 370 38 25 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi GunceSare #4 GunceSare .!.: Adetime 2 gün var daha bir seneden fazladır olmuyordu umudum yoktu artık inanamıyorum suanda Genişletmek için tıkla... Baya koyu çıkmış maşallah 2 gün olmasına rağmen uzun bi süreden sonra inanmak zor oluyor ama bence var acilde kan verip netlestirin bence
GunceSare .!.: Adetime 2 gün var daha bir seneden fazladır olmuyordu umudum yoktu artık inanamıyorum suanda Genişletmek için tıkla... Baya koyu çıkmış maşallah 2 gün olmasına rağmen uzun bi süreden sonra inanmak zor oluyor ama bence var acilde kan verip netlestirin bence