Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüpheli iliskiden 20 gün geçti. Ve iliskiden 1 hafta sonra tam günümde kanamam oldu. Fakat adetim bittikten sonraki 3 4 gün akıntımda kılcal şekilde kan gördüm. Suphelenmeli miyim?Selam hanımlar. Miratech erken gebelik testi yaptım sabah 10 da. Hiçbirşey yoktu gün içinde de baktım hic cizgi yoktu. Şuan cok cok silik varla yok arası bi cizgi görüyorum. Yanıltıcı mı bu korkuyorum. Başına gelen birşey var mı?
Ekleyemiyorum fotogarfResim atar mısınız ? Kuruma çizgisi olabilir .
Üstüne görmüş olsaydınız testiniz anında pozitif çıkardı diye düşünüyorum . Yani o 3-4 gün gelen kanı bir şeye bağlayamıyorum o kadar bilgim yok malesef . Ama adetiniz tam olması gerektiği gün kadar ve aynı yoğunlukta olduysa gebelik olmayabilir . İçiniz rahat etsin isterseniz kan testi yaptırın garanti olsun . Umarım en yakın zamanda nasip olurŞüpheli iliskiden 20 gün geçti. Ve iliskiden 1 hafta sonra tam günümde kanamam oldu. Fakat adetim bittikten sonraki 3 4 gün akıntımda kılcal şekilde kan gördüm. Suphelenmeli miyim?
Yok canım.. henüz olmaması gereken bir gebelik.. cok isterim ama şuan değilÜstüne görmüş olsaydınız testiniz anında pozitif çıkardı diye düşünüyorum . Yani o 3-4 gün gelen kanı bir şeye bağlayamıyorum o kadar bilgim yok malesef . Ama adetiniz tam olması gerektiği gün kadar ve aynı yoğunlukta olduysa gebelik olmayabilir . İçiniz rahat etsin isterseniz kan testi yaptırın garanti olsun . Umarım en yakın zamanda nasip olur![]()
O zaman vakti geldiğinde istediğin zaman hemencecik bekletmeden olur inşallah diyelimYok canım.. henüz olmaması gereken bir gebelik.. cok isterim ama şuan değil
Resim atar mısınız ? Kuruma çizgisi olabilir .
Miratech test kuruma çizgisi veriyor beş dakkadan sonrasını dikkate almayınSelam hanımlar. Miratech erken gebelik testi yaptım sabah 10 da. Hiçbirşey yoktu gün içinde de baktım hic cizgi yoktu. Şuan cok cok silik varla yok arası bi cizgi görüyorum. Yanıltıcı mı bu korkuyorum. Başına gelen birşey var mı?
Bu test tertemiz
Erken olan mı normali mi?Miratech test kuruma çizgisi veriyor beş dakkadan sonrasını dikkate almayın
Bu test tertemiz![]()
Yok görünüyor
İkiside ikisinide kullandım.hatta bayağı netti kuruma çizgileriErken olan mı normali mi?
Peki suyla gitti mi? Ben suya tuttum gitmediİkiside ikisinide kullandım.hatta bayağı netti kuruma çizgileri
Zaten gitmiyor o suyla idrarın gittiği yolda kalakalıyo. Maalesef bazı testler bu şekilde kandırıyo birde yirmi gün geçmiş şüpheli ilişkiden olsa çok net kırmızı çıkar 12.günde belli oluyor gebelikPeki suyla gitti mi? Ben suya tuttum gitmedi
Çok teşekkür ederim. Korunmadigimiz için iceri girme yada üzerime boşalma olmadı. Elinde sperm olup olmadığına suphelendik. Klitorisimi okşadı eşim sadece..Zaten gitmiyor o suyla idrarın gittiği yolda kalakalıyo. Maalesef bazı testler bu şekilde kandırıyo birde yirmi gün geçmiş şüpheli ilişkiden olsa çok net kırmızı çıkar 12.günde belli oluyor gebelik
İçeri boşalma olmamış zaten gebelik ihtimali yok inşallah bidahaki ay tutar istiyorsanız tabiÇok teşekkür ederim. Korunmadigimiz için iceri girme yada üzerime boşalma olmadı. Elinde sperm olup olmadığına suphelendik. Klitorisimi okşadı eşim sadece..
Kaç dk içinde çıktıKızlar günaydın bata 7 gün var erken gebelik testi yaptım .sizce var mı birşey rica etsem bakar mısınız